Εκδήλωση για την Σαρακοστή στον Δ΄ Βρεφονηπιακό Μεσσήνης

0

Εκδήλωση για την Σαρακοστή πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019, στον Δ΄ Βρεφονηπιακό Σταθμό του Δήμου Μεσσήνης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο μάγειρας του παιδικού σταθμού Μαρίνος Κουμουνδούρος και οι καλεσμένοι συνάδελφοί του Μιχάλης Αγγελόπουλος, Μιχάλης Σουρίλας, Κώστας Ξιάρχος και Άγγελος Πλαστουργός -όλοι τους μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος- δημιούργησαν μια πολύ νόστιμη σαρακοστιανή μακαρονάδα και άλλα νηστίσιμα εδέσματα.

Στη γιορτή παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Τσώνης, οι Αντιδήμαρχοι Νικόλαος Χονδρός και Νικόλαος Ξενόγιαννης και η προϊσταμένη του Τμήματος Διοίκησης Παιδικών Σταθμών Παρασκευή Κόκιου, η οποία σημείωσε ότι είναι πολύ σημαντικό να κρατάμε την παράδοσή μας, να την κληροδοτούμε στις επόμενες γενιές και να μην ξεχνάμε την ταυτότητά μας.

Η εκδήλωση, στην οποία συμμετείχαν όλα τα παιδιά του Δ΄ Βρεφονηπιακού Σταθμού, οι γονείς τους και οι εκπαιδευτικοί Σταυρούλα Σκόθου, Μαρία Κωσταρά, Εύη Τσίχλη, Λουκία Παπαδάτου και Ιωάννα Στίβα, εντάσσεται στα πλαίσια της θεματικής ενότητας «Η Κυρά Σαρακοστή».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.