Εθελοντικός καθαρισμός στα Ριτσά της Καρδαμύλης

0

H HELMEPA, η Ελληνική Ένωση Προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος συμμετέχει στον Παγκόσμιο Εθελοντικό καθαρισμό Ακτών 2019 και συντονίζει την δράση στην Ελλάδα, προτρέποντας τα σχολεία, τους συλλόγους κτλ να καθαρίσουν μια παραλία, ένα ποτάμι, μια λίμνη, ή τμήμα του βυθού.

Ο κ. Χρήστος Κισκήρας, πρώην Λυκειάρχης και νυν πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, μιλάει στους μαθητές

Έτσι κι εμείς αποφασίσαμε να καθαρίσουμε την παραλία Ριτσά με το Γυμνάσιο Καρδαμύλης, όπως και πέρυσι, αφού ο δραστήριος διευθυντής κ. Θωμάς Παλάντσας είναι πάντα πρόθυμος σε ιδέες που κάνουν τα παιδιά μας ενεργούς πολίτες.

Ο κ. Κισκήρας Χρήστος, πρώην Λυκειάρχης και νυν πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, μίλησε στους μαθητές για την αναγκαιότητα της μη ρύπανσης του περιβάλλοντος, ενώ ο κ Κατσουλέας Ευάγγελος, δημοτικός σύμβουλος, τόνισε ότι τα οργανικά και τα υπολείμματα τροφής δεν πρέπει να μπαίνουν στους κάδους αλλά σε κομποστοποιητή ή τροφή για τα ζώα ή στον κήπο μας για παραγωγή θρεπτικού χώματος κομπόστ.

Ευχαριστούμε επίσης για την παρουσία τους τον αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Βαβαρούτσο Γεώργιο και τον κ. Λούζη Παναγιώτη, ειδικό συνεργάτη του δήμου.

Σοφία Χριστοφιλοπούλου
Ιατρός
Πρόεδρος του συλλόγου Καθαρή Μάνη
Στούπα

μοιραστειτε το:

Comments are closed.