Εθελοντική αιμοδοσία και δωρεά μυελού των οστών

0

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ 7ου Δ.Σ. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Την πρώτη εθελοντική αιμοδοσία και δωρεάς μυελού των οστών, με αφορμή την Ίδρυση Τράπεζας Αίματος με τίτλο «ΣΤΑΓΟΝΑ ΖΩΗΣ», διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και η Εκπαιδευτική Κοινότητα του 7ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας και τη Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας του Γ. Ν. Καλαμάτας, που πραγματοποιείται στο χώρο του σχολείου, την Κυριακή 20 Μαΐου, στις 10 το πρωί.

aimodosia 7o a

Μέλη της Τράπεζας Αίματος του Σχολείου μπορούν να γίνουν όλοι όσοι συμμετέχουν στις τακτικές αιμοδοσίες που θα πραγματοποιούνται.

Στο χώρο του Σχολείου θα γίνουν παράλληλες εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης για τα παιδιά με παιχνίδια γύρω από το θέμα της αιμοδοσίας όπως: Κρυπτόλεξο, Παζλ, Τσουβαλοδρομίες, Σκυταλοδρομία.

«Ελάτε παιδιά και γονείς να συνεχίσουμε την αλυσίδα της ζωής και να χτίσουμε σταγόνα σταγόνα την Τράπεζα Αίματος προωθώντας την ανάπτυξη πνεύματος αλληλεγγύης και εθελοντικής προσφοράς στο συλλογικό και το κοινωνικό περιβάλλον», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στην οποία προστίθεται: «Την Κυριακή 20 Μαΐου Ιδρύουμε την Δικιά μας Τράπεζα Αίματος με τίτλο “ΣΤΑΓΟΝΑ ΖΩΗΣ”».

Την δράση αυτή υποστηρίζουν και συμμετέχουν ενεργά τα Κέντρα Ξένων γλωσσών Κέλλυ Μακρόπουλου.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.