Εγκώμια Π.Νίκα για Άδωνι Γεωργιάδη

0

Το εγκώμιο του αντιπροέδρου του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη, με τον οποίον συνευρέθησαν την Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019, στα εγκαίνια του Γραφείου και την κοπή βασιλόπιτας της ΔΗΜΤΟ Σικυωνίων, στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου στο Κιάτο, έπλεξε ο δήμαρχος Καλαμάτας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παν. Νίκας.

Ο κ. Νίκας σε χαιρετισμό του στην εκδήλωση, χαρακτήρισε τον κ. Γεωργιάδη «αγωνιστή και πρωταγωνιστή των αγώνων, των ιδεών, των απόψεων και των ιδανικών μας» λέγοντας πως πρόκειται για έναν από τους καλύτερους Υπουργούς που γνώρισε ως Δήμαρχος, τόσο στο υπ. Εμπορικής Ναυτιλίας όσο και στο Υπ. Υγείας και πρόσθεσε: «Η πολιτική είναι αποτέλεσμα, δεν είναι λόγια, δεν είναι φανφάρα, είναι μετρήσιμο μέγεθος και ο Άδωνις Γεωργιάδης και στα δύο Υπουργεία πρωταγωνίστησε και έδωσε λύσεις σε χρόνια προβλήματα»!

nikas-georgiadis 2

Ο Π. Νίκας, ευχήθηκε «ο χώρος αυτός να είναι ο χώρος προβολής των ιδεών και των απόψεών μας, να γεμίζει συνεχώς με αγωνιστές της παράταξης και μέσα σε αυτόν το χώρο να γιορταστούν οι μεγάλες νίκες σε τοπικό, περιφερειακό και εθνικό επίπεδο  για το 2019».

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας και υπ. Περιφερειάρχης ευχαρίστησε, επίσης το Βουλευτή της ΝΔ Χρήστο Δήμα και όλα τα στελέχη του κόμματος για τη βοήθεια, την οποία προσφέρουν, σχετικά με το μεγάλο αγώνα που ο Π. Νίκας έχει αναλάβει όσον αφορά στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Τόνισε, μάλιστα, πως ο ίδιος δεν έχει καμία σχέση ούτε από ιδεολογικής πλευράς, ούτε και σε ζητήματα πρακτικά, με τον απερχόμενο Περιφερειάρχη.

Ο Π. Νίκας ευχήθηκε «καλή επιτυχία στους αγώνες του 2019», επισημαίνοντας πως «είναι μία κρίσιμη χρονιά για την πατρίδα και πρέπει να κερδίσουμε σε όλους τους αγώνες, σε τοπικό, περιφερειακό και εθνικό επίπεδο».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.