Εγκώμια Νίκα για Αντ. Σαμαρά και Αδ. Γεωργιάδη

0

Όσα δεν είχε πει χρόνια τώρα για τον τ. Πρωθυπουργό και βουλευτή Μεσσηνίας, Αντώνη Σαμαρά, τα είπε όλα, σε λίγα λεπτά, σε μια νύχτα, ο δήμαρχος Καλαμάτας Παν. Νίκας, στο χαιρετισμό του χθες (7.9.18) το βράδυ, στην εκδήλωση της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Καλαμάτας, στο ξενοδοχείο Horizon Blu.

Ο κ. Νίκας, σε χαιρετισμό που απεύθυνε πριν την ομιλία του κ. Γεωργιάδη,” κοιτάζοντας” προς την Περιφέρεια, όπου επιδιώκει να είναι υποψήφιος με τη στήριξη της Ν.Δ., έπλεξε το εγκώμιο του Αντώνη Σαμαρά -με τον οποίο καθόταν απέναντι στο τραπέζι του δείπνου- λέγοντας: “Όσο περνάει ο καιρός συνειδητοποιεί η Ελληνική κοινωνία, όλο και περισσότερο, τη μεγάλη προσφορά στον τόπο, την αυτοθυσία, την ανατροπή πολλών καταστάσεων που επέτυχε η κυβέρνηση του”.

Εγκωμιαστικός ήταν όμως -για τον ίδιο λόγο προφανώς- και για τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. Άδωνη Γεωργιάδη για τον οποίο ανέφερε πως “έχει την αγάπη ολόκληρης της παράταξης. Και η παρουσία σας εδώ το αποδεικνύει”.

Αξιοσημείωτο, σε σχέση με τη ριζική αλλαγή της στάσης του κ. Νίκα απέναντι στον Αντ. Σαμαρά τις τελευταίες ημέρες, είναι ότι όταν στην αρχή της εκδήλωσης η Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Καλαμάτας της ΝΔ Άντζελα Σκλήκα, προσφωνούσε τον τ. Πρωθυπουργό, αυτός τον χειροκροτούσε θερμά όρθιος! (φωτό)

NIKAS SAMARAS P

Ειδικότερα στο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Καλαμάτας Π. Νίκας ανέφερε:

«Καλησπέρα σε όλους σας. Πρώτα από όλα να χαιρετίσω την παρουσία και τη συμμετοχή στη σημερινή ωραία εκδήλωση του προέδρου και του Πρωθυπουργού μας, του συμπατριώτη μας του Αντώνη του Σαμαρά. Όσο περνάει ο καιρός συνειδητοποιεί η Ελληνική κοινωνία, όλο και περισσότερο, τη μεγάλη προσφορά στον τόπο, την αυτοθυσία, την ανατροπή πολλών καταστάσεων που επέτυχε η κυβέρνηση του.

Συνειδητοποιεί επίσης ότι αυτό το οποίο συνέβη στις εκλογές του 2015 έχει οδηγήσει την πατρίδα μας όχι μόνο σε οικονομικά και κοινωνικά αδιέξοδα, αλλά δυστυχώς και σε εθνικές ζημιές και σε εθνικά αδιέξοδα και αυτό πρέπει να το έχουμε όλοι συνείδηση.

Να χαιρετίσω επίσης την παρουσία του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος έχει την αγάπη ολόκληρης της παράταξης. Και η παρουσία σας εδώ το αποδεικνύει. Και η αγάπη αυτή εκπηγάζει από τον αγώνα τον οποίον κάνει για αξίες και ιδέες, για την ψυχή του Ελληνισμού για αυτό τον ευχαριστούμε για αυτό τον αγώνα τον οποίον κάνει και να έχει καλή δύναμη σε αυτό το δρόμο.

Να πω επίσης, ότι πρέπει όλοι μας να υπερβούμε τις όποιες δυσκολίες και τα όποια προβλήματα και να είμαστε ενωμένοι σε ένα δύσκολο αγώνα. Να είμαστε ενωμένοι και έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα τα οποία έχει η πατρίδα. Γιατί η δική μας παράταξη πρώτα είναι η πατρίδα. Καλή δύναμη και καλό αγώνα. Ευχαριστούμε για την παρουσία όλων σας».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.