Εγκρίσεις έργων ύψους 920.000 € για τη Μεσσηνία

0

Έργα συνολικού προϋπολογισμού περίπου 920.000 ευρώ που αφορούν παρεμβάσεις σε οδοποιία και Ιερούς Ναούς και σε έργα υγείας της Π.Ε. Μεσσηνίας εγκρίθηκαν στο χθεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της αντιπεριφερειάρχη Αντωνίας Μπούζα.

«Η συνεχής και άοκνη προσπάθεια της Περιφέρειας Πελοποννήσου στη βελτίωση των δημοσίων υποδομών είναι εμφανής και αποδεκτή από τη Μεσσηνιακή κοινωνία», αναφέρεται στην ανακοίνωση στην οποία προστίθεται ότι «με προγραμματισμό και συνέπεια, προχωρούμε πολλά έργα που έχουμε σχεδιάσει  και  στη φυσιολογική εξέλιξη του προγράμματός μας υλοποιούμε».

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρονται ακόμα τα εξής:

«Συγκεκριμένα, παρεμβαίνουμε στους Ιερούς Ναούς και Ιερές Μονές:

  1. Ι. Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου στη Φοινικούντα Πυλίας του Δήμου Πύλου Νέστορος
  2. Ι. Ν. Αγίου Νικολάου Καβελλαρίας Χώρας Δήμου Πύλου Νέστορος
  3. Ι. Μονή Αγ. Νικήτα Σελλά Τριφυλίας Δήμου Τριφυλίας
  4. Ι. Ν. Αγίου Ιωάννη Προδρόμου Βελανιδιάς Τοπικής Κοινότητας Κρεμμυδίων Πυλίας Δήμου Πύλου Νέστορος
  5. Ι. Ν. Αγ. Ιωάννη Μελιγαλά Δήμου Οιχαλίας
  6. Προμήθεια τέμπλου στο Μνημείο της Παναγίας Βλαχέρνας στα Φιλιατρά Δήμου Τριφυλίας,

Εντάσσουμε νέο έργο στον τομέα Υγείας στην πόλη της Πύλου το Κέντρο Υγείας και συμπληρώνουμε και διάφορα έργα φωτισμού .

Συμβάλλουμε στην καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των πολιτών της Τοπικής Κοινότητας Χώρας με την εκτέλεση έργου που αφορά την εσωτερική δημοτική οδοποιία της κωμοπόλεως Χώρας του Δήμου Πύλου Νέστορος.

Το πρόγραμμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου υλοποιείται στα πλαίσια του αρχικού μας σχεδιασμού , τηρώντας τις δεσμεύσεις μας απέναντι στους Πελοποννησίους πολίτες».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.