Εγκαίνια στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

0

Εγκαίνια, παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, προγραμματίζονται για την Πέμπτη 8 Μαρτίου -Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας- στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Η Παιδιατρική Κλινική

Η Παιδιατρική Κλινική

Αυτό αναφέρεται σε ανάρτηση του διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας, Γ. Μπέζου, στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης (Facebook), στην οποία σημειώνεται ότι τα εγκαίνια αφορούν τη νέα Μονάδας Χημειοθεραπείας και την Ανακαινισμένη Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Καλαμάτας, καθώς και την εγκατάσταση του Συγκροτήματος Επεξεργασίας Μολυσματικών Αποβλήτων. Ακόμα «θα δημοσιοποιηθεί η στοχοθεσία του 2018», ενώ θα τιμηθεί και ο Ευεργέτης του Νοσοκομείου, εφοπλιστής κ. Αθανάσιος Μαρτίνος.

Το Συγκρότημα Επεξεργασίας Μολυσματικών Αποβλήτων

Το Συγκρότημα Επεξεργασίας Μολυσματικών Αποβλήτων

Να σημειωθεί ότι ο εφοπλιστής Αθανάσιος Μαρτίνος (με καταγωγή από τη Στεμνίτσα Αρκαδίας) ανέλαβε εξ ολοκλήρου το κόστος της ανακαίνισης της κεντρικής εισόδου – υποδοχής στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, ενώ πρόσφατα αποδέχθηκε αίτημα να αναλάβει τη δαπάνη επέκτασης της νεότευκτης μονάδας Χημειοθεραπείας με λειτουργία και 2ου θαλάμου, μετά τον αυξημένο αριθμό καρκινοπαθών.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.