Εγγραφές στα εργαστήρια του Κέντρου Νέων Καλαμάτας

0

Οι εγγραφές στα εργαστήρια του Κέντρου Νέων Καλαμάτας, στον 1ο όροφο, στην Πλατεία Όθωνος 10, στο Ιστορικό Κέντρο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, θα γίνονται από τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου έως Πέμπτη 26 του ίδιου μήνα, τις ώρες 18:00 – 22:00.

Τα μαθήματα ξεκινούν από Δευτέρα, 30/09/2019 (με εξαίρεση Yoga B – 08/10/19, Παραδοσιακοί χοροί προχωρημένων – 04/11/19 και το Bartending – 12/11/19).

“Η ομάδα των εθελοντών του, ανανεωμένη και προετοιμασμένη, θα είναι παρούσα για να σας κατατοπίσει και να λύσει οποιαδήποτε απορία σας, σε μία προσπάθεια συγκέντρωσης και συσπείρωσης της κοινότητας, ανταλλαγής απόψεων, προτάσεων και ιδεών, και, φυσικά, γνωριμίας με το μεγαλείο του εθελοντισμού σε μία από τις πιο αγνές του μορφές, που στόχο δεν έχει το κέρδος, αλλά τη μαθησιακή και (δια)πολιτισμική ανταλλαγή!”, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Κέντρου Νέων Καλαμάτας.

Μερικά από τα εργαστήρια για την προσεχή χρονιά:

Yoga, Tai chi, Kick Boxing, Αυτοάμυνα γυναικών, Παραδοσιακοί χοροί (αρχαρίων/προχωρημένων), Salsa, Ρωσικά προχωρημένων, Αγγλικά, Γερμανικά (αρχαρίων ), Περσικά μέσα από την ποίηση του Ρουμί, Ιταλικά (αρχαρίων/προχωρημένων), Ελληνικά για ξένους (αρχαρίων/προχωρημένων), Νοηματική Γλώσσα (αρχαρίων/προχωρημένων), Συζήτηση στα Αγγλικά, Πορτογαλικά, Ισπανικά (προχωρημένων), Λέσχη Αστυνομικής Λογοτεχνίας, Δημιουργική γραφή, Decoupage (αρχαρίων/προχωρημένων), Ζωγραφική, Αγιογραφία, Κλασική κιθάρα, Κιθάρα με αυτοσχεδιασμό συνοδεία φωνής, Ιστορία τέχνης, Βιωσιμότητα και οικολογία, Ukulele, Bartending.

Το πρόγραμμα:

Υπενθυμίζεται ότι:

  • Όπως κάθε φορά, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν με σειρά προτίμησης έως 4 εργαστήρια, ωστόσο θα παρακολουθήσουν τελικά έως 2. Πάντα ακολουθείται σειρά προτεραιότητας με βάση την ημέρα και ώρας εγγραφής ως προς τη συμμετοχή στα εργαστήριά μας, προσπαθώντας να είναι οι πόρτες μας ανοιχτές για όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο! Κατά τη διάρκεια του τετραμήνου, θα υπάρξει η δυνατότητα συμμετοχής σε περισσότερα από 2 εργαστήρια, αν και εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις.
  • Τα εργαστήρια πραγματοποιούνται από εθελοντές και προσφέρονται δωρεάν στους συμμετέχοντες. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 15€ [10€ για ανέργους] ανά εργαστήριο για όλο το τετράμηνο και το ποσό καταβάλλεται μόνο όταν κάποιος επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του στο κάθε εργαστήριο. Τα χρήματα αυτά χρησιμοποιούνται για την κάλυψη των πάγιων εξόδων του κτιρίου (ενοίκιο, λογαριασμοί, πρώτες ύλες).

Κέντρο Νέων Καλαμάτας
Διεύθυνση: Πλατεία Όθωνος 10
e-mail: kentroneonkalamatas@gmail.com
http: https://kentroneonkalamatas.gr

μοιραστειτε το:

Comments are closed.