Είσαι για ένα πανηγύρι;

0

Επειδή ο λόγος για «αλλαγή» στην πολιτική ιδίως όταν πλησιάζουν οι εκλογές και πολύ μελάνι χύνεται για αυτό το θέμα, δεν αρχίζουμε από τα μικρά και ταπεινά, αλλά φευ, από τα μεγαλύτερα. Αρχίζω λοιπόν από την επαρχία, για να αφήσω τα της κεντρικής πολιτικής σκηνής σε άλλους μεγάλους «ειδήμονες».

Χρόνια τώρα παρατηρώ την συνεπή εμμονή πολιτικών όλων των βαθμίδων και όλων των χρωμάτων να μην λείπουν από γάμους, βαφτίσια, κηδείες, μνημόσυνα και τέλος πανηγύρια (μιας και είναι της εποχής).

Νομίζω, αν καταμετρήσει κανείς τις εργατοώρες που έχουν δαπανήσει από την καθημερινότητα τους για την οποία πληρώνονται οι περισσότεροι από τον Έλληνα πολίτη, θα δούμε ότι περίπου την καταλαμβάνουν εξ ολοκλήρου.

Και ερωτώνται: εάν θεωρήσουμε ότι οι περισσότεροι από αυτούς (ως καλοπροαίρετος που είμαι) έχουν μια μέση διεκπεραιωτική ικανότητα σε κάποιον τομέα προσφοράς και δαπανούσαν τον μισό χρόνο τους να εργαστούν στον τομέα που τους έχει ανατεθεί, είναι βέβαιο (χωρίς να υπερτιμώ καταστάσεις και ανθρώπους, άλλωστε στο ίδιο καζάνι όλοι βράζουμε) πως κάτι καλύτερο θα βλέπαμε όλοι στους ΡΗΜΑΔΟΤΟΠΟΥΣ μας. Δηλαδή, σκεφτείτε τι θα γινόταν, αν την παραπάνω συνέπεια τους για τα πανηγύρια κλπ την έδειχναν και για την δουλειά τους…!!! ΠΑΠΑΔΕΣ θα βλέπαμε…

Συγχωρέστε με… καλοκαιρινό μου ξέσπασμα, γιατί σαν πολλά πανηγύρια βλέπω και γι αυτό, ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ!

Μπάμπης Βακαλόπουλος

μοιραστειτε το:

Comments are closed.