Δύο συλλήψεις και μια εξιχνίαση κλοπής στη Μεσσηνία

0

Εξιχνιάστηκε μια κλοπή μοτοσυκλέτας, συνελήφθη ένας 35χρονος για κλοπή σπιτιού στο Δήμο Καλαμάτας, ενώ έγινε μια ακόμα σύλληψη στην Καλαμάτα για μικροποσότητα κάνναβης.

Ειδικότερα:

  • Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Οιχαλίας, μία περίπτωση κλοπής δίκυκλης μοτοσικλέτας ημεδαπού, που είχε γίνει κατά το χρονικό διάστημα από την 20.5.2019 έως την 24.5.2019, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος ενός 32χρονου ημεδαπού, για κλοπή, ενώ η μοτοσικλέτα βρέθηκε και θα αποδοθεί.
  • Συνελήφθη σήμερα (18.7.2019) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ένας 35χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε σήμερα το πρωί,, μπήκε σε σπίτι της Τ.Κ και αφαίρεσε χρήματα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν.
  • Συνελήφθη σήμερα (18.7.2019) το πρωί, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 19χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.
μοιραστειτε το:

Comments are closed.