Δύο εκδηλώσεις που στηρίζει το Σωματείο “ΝΑΡΤΟΥΡΑ”

0

Το Πολιτιστικό Σωματείο για την Τέχνη & τη Φύση «ΝΑΡΤΟΥΡΑ», στηρίζει τις εκδηλώσεις των μελών του, που εγκαινιάζονται αυτή την εβδομάδα στην Καλαμάτα.

Η πρώτη εκδήλωση είναι η έκθεση ζωγραφικής πάνω σε φύλλα δέντρων, της Γεωργίας Ραντέλοβα. Την έκθεση διοργανώνει “Πολιτιστικός Αντίλογος” και θα φιλοξενείται στο καφέ «στο κύμα».

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου, στις 7:30 το απόγευμα. Όσοι παρευρεθούν εκεί, θα απολαύσουν τραγούδια με τη συνοδεία της κιθάρας της, από την ίδια τη ζωγράφο. Η έκθεση θα διαρκέσει έως και τις 19 Ιανουαρίου 2020.

Η Γεωργία Ραντέλοβα γεννήθηκε το 1955 στη Φιλιππούπολη Βουλγαρίας Κατοικούσε και εργαζόταν στη Φιλιππούπολη και στη Σόφια της Βουλγαρίας. Από το 2010 κατοικεί μόνιμα στην Ελλάδα , αρχικά στη Μήλο και τώρα στην Αθήνα. Όπως λέει η ίδια αισθάνεται και Ελληνίδα. Σπούδασε, σε Ωδείο, «Φωνητική Παιδαγωγική» με ειδικότητα «Διευθύντρια Χορωδίας». Με τη ζωγραφική ασχολείται από μικρή. Ως εικαστικός καλλιτέχνης έχει συμμετάσχει και εξακολουθεί να συμμετέχει σε διάφορες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, όπως εκθέσεις και φιλανθρωπικά μπαζάρ, στη Βουλγαρία και στην Ελλάδα.

ΤΕΧΝΗΣ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Η δεύτερη εκδήλωση με τίτλο “Τέχνης Διάλογοι”, αφορά σε μία “συνομιλία” των εικαστικών έργων της Προέδρου μας, Βασιλικής Κατέρη και των ποιημάτων του Μέλους του Τμήματος Λογοτεχνίας ΝΑΡΤΟΥΡΑ, Θανάση Παντέ.

Την εκδήλωση διοργανώνει η νεοσύστατη επιχείρηση «KALLIERGON productions-events-publications» και θα φιλοξενείται στο Vino Banco Tapas Bar, έως και τις 16 Φεβρουαρίου 2020.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν το βράδυ της Κυριακής 15 Δεκεμβρίου, στις 7:30 το απόγευμα. Όσοι παρευρεθούν, θα έχουν την ευκαιρία να κρατήσουν στα χέρια τους το νέο βιβλίο της 4ης ποιητικής συλλογής του Θανάση Παντέ “Απορρυθμιστής Συμβάντων”, από τις εκδόσεις KALLIERGON. Επειδή είναι το πρώτο βιβλίο που εκδίδει η επιχείρηση αυτή, τα πρώτα 100 βιβλία θα έχουν χειρόγραφη αρίθμηση (1/100, 2/100…), αποκτώντας έτσι συλλεκτική αξία για τους κατόχους τους.

Η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί μετά τις γιορτές, στην Καλαμάτα.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.