Δύο ακόμα θετικά κρούσματα κορωνοϊού στη Μεσσήνια

0

Δύο ακόμη θετικά δείγματα σε κορωνοϊό (COVID-19) για τη Μεσσηνία, μέσω του Νοσοκομείου Καλαμάτας, που πάρθηκαν φαρυγγικά επιχρίσματα 9 υπόπτων κρουσμάτων και εστάλησαν προς εξέταση. Τα άλλα 7 δείγματα, οι απαντήσεις των οποίων έφτασαν από το εργαστήριο του Ινστιτούτου Παστέρ στο νοσοκομείο, σήμερα Δευτέρα (6/4/2020), στις 9:30 περίπου το πρωί, υπήρξαν αρνητικά στον κορωνοϊό.

Τα δυο κρούσματα, ένας (ηλικιωμένοε) άνδρας και μια γυναίκα, είναι στενά συγγενικά πρόσωπα ενός προσβληθέντος προ ημερών από τον κορωνοϊό και με ήπια συμπτώματα βρίσκονται σε “καραντίνα” στο σπίτι τους, σε Δ.Ε. του Δήμου Καλαμάτας.

Το 4ο κρούσμα που διαπιστώθηκε την προηγούμενη Δευτέρα και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα, σύμφωνα με πληροφορίες μας, βγήκε σήμερα (6/4/2020) απο τη μονάδα υποστήριξης, καθώς η κατάσταση της υγείας του είναι καλή και πλέον νοσηλεύεται σε θάλαμο του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Τα διαπιστωθέντα κρούσματα, είναι πλέον 6 στον κορωνοϊό, όσον αφορά τα αποτελέσματα από δείγματα του Νοσοκομείου Καλαμάτας και το 10 σύμφωνα με τα στοιχεία του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

μοιραστειτε το:

Comments are closed.