Δυναμικό παρόν του Μεσσηνιακού σε ημερίδα κλειστού στίβου

0

Δυναμικό παρόν έδωσαν οι 19 αθλητές και αθλήτριες της αγωνιστικής ομάδας του Μεσσηνιακού Γ.Σ. στην ημερίδα κλειστού στίβου του ΣΕΓΑΣ που διεξήχθη την περασμένη Κυριακή στο ΣΕΦ, επιβεβαιώνοντας την μεθοδική δουλειά και προπόνηση που γίνεται κάθε απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο.

Ανάμεσα σε υψηλό ανταγωνισμό τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους ευατό, πετυχαίνοντας σημαντικές επιδόσεις και κερδίζοντας πολύτιμες αγωνιστικές εμπειρίες. Ο Σύλλογος είχε 5 πλασαρίσματα στην πρώτη 8άδα, ενώ ξεχώρισαν οι επιδόσεις της Μαριλένας Φεράι που κέρδισε την 2η θέση στα 60μ με εμπόδια Γυναικών Κ18 και του Αλέξανδρου Μιχαλάκη που τερμάτισε 2ος στα 1500μ Ανδρών. Οι συνοδοί προπονητές, Άρης Τριανταφυλλόπουλος, Ελένη Χαντζή, Γιάννης Καλυβιώτης, Λούης Τσάτουμας, Γιάννης Γρίβας, έμειναν ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις και τις προσπάθειες όλων των παιδιών.

Επόμενος πλέον στόχος είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου που θα διεξαχθεί ξανά στο ΣΕΦ το διήμερο 28-29 Φεβρουαρίου, όπου ο Μεσσηνιακός Γ.Σ. στοχεύει σε ανάλογη δυνατή παρουσία.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.