Δικαίωση Μπέζου για την απάτη στην Παλιόχουνη

0

Δικαιώθηκε δικαστικά η οικογένεια Μπέζου για την έκταση στην Παλαιόχουνη, για την οποία «αναγνωρίσθηκε ότι ο “πωλητής” και η “αγοράστρια” ανάδοχος του έργου της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων Πελοποννήσου ενεργώντας από κοινού δόλια προχώρησαν στη σύνταξη του συμβολαίου αυτού».

Αυτό αναφέρει ο Γιώργος Μπέζος, σε ανάρτησή του, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο οποίος είχε προσφύγει στη δικαιοσύνη, καθώς σε περιοχή μεταξύ Παλιόχουνης και Κερασταρίου -στη χωροθετημένη περιοχή για την εκτέλεση του έργου “Ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων Πελοποννήσου με ΣΔΙΤ” εμβαδού 20.820 τ.μ.- για την οποία είχε τίτλους ιδιοκτησίας, επωλήθη από τρίτο πρόσωπο στην ΤΕΡΝΑ, ανάδοχο του έργου.

Όπως αναφέρει ο κ. Μπέζος για τη δικαστική απόφαση «το Δικαστήριο δέχθηκε ότι και οι δύο πλευρές γνώριζαν ότι ο πρώτος δεν ήταν κύριος αυτού. Μάλιστα σημειώνεται στην απόφαση ότι ενεργώντας από κοινού δόλια “πωλητής” και “αγοράστρια” εταιρεία απέκρυψαν από τη συμβολαιογράφο που συνέταξε το “συμβόλαιο” προηγούμενα μεταξύ τους προσύμφωνα στα οποία το ακίνητο αυτό δηλωνόταν από τους ίδιους ως ιδιοκτησία της οικογενείας Μπέζου».

Ειδικότερα, στην ανάρτησή του ο Γιώργος Μπέζος αναφέρει τα εξής::

μοιραστειτε το:

Comments are closed.