Διευθύντρια πολεοδομίας σε “διοικητική καραντίνα”, λόγω προσόντων!

0

Εξαιρετικά αρνητικά μηνύματα για την αντιμετώπιση του ικανού τεχνικού επιστημονικού προσωπικού και την αξιοποίηση των προσόντων του στη διοικητική ιεραρχία και τον αναπτυξιακό ρόλο της αυτοδιοίκησης δίνει για μια ακόμη φορά ο Δήμος Καλαμάτας, στο πρόσωπο της Σταυρούλας Αγρίου, μέχρι τώρα Διευθύντριας της Πολεοδομίας Καλαμάτας.

Ο Δήμος Καλαμάτας για μία ακόμη φορά ηττήθηκε κατά κράτος, καθώς εκδόθηκε νέα απόφαση που δικαιώνει την Σταυρούλα Αγρίου και καταρρίπτει την ανεξήγητη απόφαση του Δήμου, με την οποία της στερεί την υπηρεσιακή της εξέλιξη στη θέση της αναπληρώτριας Γενικής Διευθύντριας του Δήμου, αν και είναι η πρώτη και μόνη που έχει τις νόμιμες προϋποθέσεις και όλα τα προσόντα να αναλάβει.

Το θέμα της «υπηρεσιακής καραντίνας»  που επιβάλλει ο Δήμος Καλαμάτας στη Διευθύντριας της Πολεοδομίας Καλαμάτας εξελίσσεται εδώ και πολλούς μήνες, ενώ λόγω της προσφοράς και του επιστημονικού έργου της Σταυρούλας Αγρίου έχει αποκτήσει πανελλαδικό ενδιαφέρον. Ταυτοχρόνως προκαλεί ερωτηματικά για το επίπεδο διοίκησης του Δήμου και ενδεχόμενες  σκοπιμότητες που υποκρύπτονται από την πλευρά της Δημοτικής αρχής.

Σημειώνεται ότι η Σταυρούλα Αγρίου, είναι διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός, με μακρά διοικητική πείρα και βαθιά γνώση των τεχνικών και αναπτυξιακών θεμάτων, ενώ μέχρι πρόσφατα διετέλεσε ειδική σύμβουλος του ΥΠΕΝ και είναι από τους βασικούς συντελεστές της δημιουργίας και εφαρμογής του θεσμικού πλαισίου για θέματα πολεοδομίας, χωροταξίας και προστασίας του περιβάλλοντος. Ταυτοχρόνως είναι εκλεγμένη στην κεντρική αντιπροσωπεία του ΤΕΕ. Για το ήθος και τις επιστημονικές γνώσεις της χαίρει ευρύτατης αναγνώρισης και εμπιστοσύνης.

[Ακολουθεί το δημοσιευμα του messhnia24.gr “Και 2η ήττα του Δημάρχου Καλαμάτας με τη Σταυρούλα Αγρίου“].

Πηγή: Ecopress

μοιραστειτε το:

Comments are closed.