Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο από την Ι. Μητρόπολη Μεσσηνίας

0
ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλοπούλου θα αρχίσει στην Καλαμάτα την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019, στις 7 το απόγευμα, το Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα «Φράγκοι και Ενετοί στη Μεσσηνία – διερευνώντας το δυτικό παρελθόν της Πελοποννήσου», το οποίο διοργανώνει η Ι. Μητρόπολη Μεσσηνίας, υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλοπούλου.

Το συνέδριο το οποίο θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 7 με 9 Ιουνίου 2019, στις εγκαταστάσεις του Ξενοδοχείου «Elysian Luxury Hotel» (Συνοικία Κορδία – Δυτική Παραλία Καλαμάτας), υλοποιείται σε συνεργασία με την Ακαδημία Αθηνών, το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών.

Το Σάββατο 8 Ιουνίου (ώρα 9 π.μ.-7.45 μ.μ.) και την Κυριακή 9 Ιουνίου (ώρα 11.30 π.μ.- 2 μ.μ.), θα παρουσιαστούν επιστημονικές εισηγήσεις σχετικά με το αντικείμενο του Συνεδρίου, από διακεκριμένους ομιλητές. Επί των εισηγήσεων θα ακολουθεί διαλογική συζήτηση, ενώ με το πέρας τους θα παρουσιαστούν τα συμπεράσματα του Συνεδρίου.
Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Συνέντευξη για το συνέδριο, παραχώρησε σήμερα το πρωί ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.