Διανομή των Rapid test σε Κέντρα Υγείας της Μεσσηνίας

0

Τα τεστ ταχείας ανίχνευσης του κορωνοϊού (Rapid test), που προμηθεύθηκε η Περιφέρεια Πελοποννήσου για τις ανάγκες ελέγχου των εργατών γης τρίτων χωρών παρέδωσε σήμερα, Τετάρτη 25 Νοεμβρίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος κατά την επίσκεψή του στα Κέντρα Υγείας Μεσσήνης, Πύλου, Φιλιατρών, Γαργαλιάνων και Μελιγαλά καθώς και το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας.

Ο κ. Αναστασόπουλος είχε συνεργασία με τους διευθυντές των ΚΥ, ενημερώθηκε για τη διαδικασία των ελέγχων που έχουν πραγματοποιηθεί έως τώρα και για τον προγραμματισμό που υπάρχει ως προς τη διενέργεια ελέγχων ανίχνευσης του κορωνοϊού στους εργάτες γης, οι οποίοι προσκλήθηκαν κυρίως από ελαιοπαραγωγούς και συμμετέχουν στην ελαιοσυγκομιδή.

Ο Αντιπεριφερειάρχης σε δηλώσεις του αφού ευχαρίστησε για τη συνεργασία τα Κέντρα Υγείας και το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας είπε: «Καλώ προσωπικά τον κάθε ελαιοπαραγωγό, που έχει προσκαλέσει εργάτες τρίτων χωρών, οι οποίοι έχουν ήδη φτάσει και εργάζονται ή πρόκειται να έρθουν το αμέσως επόμενο διάστημα, όπως με δική του μέριμνα να φροντίσει την εξέταση των εργατών, στο ΚΥ της περιοχής του, συμβάλλοντας έτσι στην προσπάθεια όλων και στον κοινό στόχο του περιορισμού της εξάπλωσης της νόσου».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.