Διαδικτυακή διαλέξη από τη Μεσσηνιακή Αμφικτυονία

0

Η Μεσσηνιακή Αμφικτυονία συνεχίζοντας τις διαδικτυακές διαλέξεις με διακεκριμένες προσωπικότητες για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, την Πέμπτη 1η Απριλίου 22:00 (ώρα Ελλάδος) θα μιλήσει ο Ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Φλίντερς Νοτίου Αυστραλίας Μιχαήλ Τσιανίκας με θέμα: “Διονύσιος Σολωμός: Ελευθερία και Γλώσσα”.

Ο κ. Τσιανίκας θα αναλύσει τη σημασία της γλώσσας και ελευθερίας στο έργο του Σολωμού, τις φιλοσοφικές και αισθητικές δοξασίες του ποιητή για τη γλώσσα. Ως μια έμπρακτη απόδειξη αυτής της αλληλουχίας θα αναφερθεί στο μεγαλειώδες έργο του “Ελεύθεροι Πολιορκημένοι”. Η παρουσίαση της διάλεξης θα γίνει από τη διαδικτυακή πλατφόρμα ΖΟΟΜ. με ελεύθερη είσοδο  στο LINK:  Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/82389676547?pwd=U3FUNDJCekZpdWJDNVVnWjYwYWM3Zz09

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθούν τις διαλέξεις να “κατεβάσουν” στην ηλεκτρονική συσκευή που χρησιμοποιούν για σύνδεση στο internet την εφαρμογή ΖΟΟΜ, για να είναι εύκολη η σύνδεση τους την συγκεκριμένη ώρα.

Η πλατφόρμα θα ανοίξει μισή ώρα νωρίτερα (21:30 ώρα Ελλάδος) για επικοινωνία και γνωριμία όσων επιθυμούν και για παροχή οδηγιών σωστής χρήσης.  

μοιραστειτε το:

Comments are closed.