Διαδημοτικές μετακινήσεις το Σαββατοκύριακο με το “6”

0
ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ 3 ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Σε προσαρμογές στα υφιστάμενα μέτρα για τον κορωνοϊό προχωράει η κυβέρνηση ύστερα από εισήγηση της επιτροπής επιστημόνων, στην προσπάθεια για καλύτερα αποτελέσματα σε κάθε επίπεδο, ως προς τον περιορισμό της διασποράς του ιού, ανακοίνωσε σήμερα (31/3/21) στις 7 το απόγευμα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για την πορεία του Covid-19.

Ειδικότερα, ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε ότι από τη Δευτέρα 5 Απρίλιου θα επιτραπεί με κανόνες και με πλήρη εφαρμογή των μέτρων προστασίας η λειτουργία των καταστημάτων λιανεμπορίου -εκτός από τα πολυκαταστήματα και τα εμπορικά κέντρα- με τη χρήση ειδικού κωδικού και μέχρι 3 ώρες συνολικά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Θα επιτρέπεται η πώληση με ραντεβού εντός καταστήματος (click in shop) και εκτός καταστήματος click away. Εντός του καταστήματος θα επιτρέπεται ένας πελάτης ανά 25 τ.μ. με μέγιστο όριο 20 πελάτες κατά περίπτωση.

Ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε ακόμα πως από το Σάββατο 3 Απριλίου και μόνο για τα Σαββατοκύριακα θα επιτρέπονταιοι διαδημοτικές μετακινήσεις για προσωπική άσκηση με όχημα σε υπαίθριο χώρο έως 3 άτομα ή μια οικογένεια με τη χρήση του κωδικού 6 με μήνυμα στο 13033.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.