Διαγωνισμός ελαιολάδου στην Καλαμάτα μετά το Φεστιβάλ

0

Ολοκληρώθηκαν χθες Κυριακή (7/4/19) οι εργασίες του 5ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Επιτραπέζιας Ελιάς Καλαμάτας που ξεκίνησε την Παρασκευή και πραγματοποιήθηκε στον συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου “Elite City Resort”.

Το Φεστιβάλ, που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον επαγγελματιών της ελαιοπαραγωγικής αλυσίδας της Μεσσηνίας και της ευρύτερης περιοχής, περιελάμβανε το συνεδριακό μέρος με ενδιαφέρουσες εισηγήσεις σχετικά με επίκαιρα θέματα της παραγωγής. Επίσης, σεμινάρια για την προώθηση των προϊόντων και την έκθεση, με επιχειρήσεις απ’ όλη την Ελλάδα, που παρουσίασαν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους.

Στην εναρκτήρια εκδήλωση του Φεστιβάλ, παρέστη και χαιρέτισε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Σταύρος Αραχωβίτης, καθώς και ο πρόεδρος του κόμματος «Το Ποτάμι» Σταύρος Θεοδωράκης.

Τόσο ο υπουργός Στ. Αραχωβίτη όσο και το κοινό περιηγήθηκαν στην έκθεση επιχειρήσεων, που προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σχετικά με τον ελαιοκομικό τομέα, και η οποία πραγματοποιείται στο ισόγειο του συνεδριακού κέντρου.

Τη σκυτάλη παίρνει ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ποιότητας Εξαιρετικά Παρθένου Ελαιολάδου, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Παρασκευή στις εγκαταστάσεις του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ  και η απονομή των βραβείων θα γίνει το Σάββατο το απόγευμα (σε ώρα που θα ανακοινωθεί) στο συνεδριακό κέντρο του Elite City Resort.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.