Διαγωνισμός για την επισκευή του Δημοτικού Πεταλιδίου

0

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ Γ. ΤΣΩΝΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΧΑΡΙΤΣΗ

Μετά την απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση για τη χρηματοδότηση του Δημοτικού Σχολείου Πεταλιδίου και «την ολοκλήρωση όλων των απαιτούμενων διαδικασιών, η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Μεσσήνης προκήρυξε ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό για το έργο “Επισκευή και άρση επικινδυνότητας κτιρίου δημοτικού σχολείου Πεταλιδίου”, προϋπολογισμού 513.000 €» όπως ανακοινώθηκε από τον Δήμο.

Οι προσφορές θα κατατίθενται μέχρι την Δευτέρα 22/10/2018 και η ηλεκτρονική τους αποσφράγιση θα γίνει την Πέμπτη 25/10/18. Κατά την εκτέλεση του έργου προβλέπονται οικοδομικές και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες.

Ταυτόχρονα προκηρύχθηκε συνοπτικός διαγωνισμός για την ανάθεση του έργου «Δημιουργία ενός νέου τμήματος βρεφικής φροντίδας στο Δήμο Μεσσήνης», προϋπολογισμού 44.942,86 €, για προβλεπόμενες οικοδομικές εργασίες. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την Τρίτη 9/10/2018.

Ακόμα, προκηρύχθηκε διαγωνισμός για τον εξοπλισμό του βρεφικoύ τμήματος προϋπολογισμού 26.561,05 €. Η ημερομηνία λήξης υποβολής των προσφορών ορίζεται η Πέμπτη 11/10/2018 και η διαδικασία αποσφράγισης θα γίνει την Παρασκευή 12/10/2018.

«Ο Δήμαρχος Μεσσήνης, ευχαριστεί τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Χαρίτση για τη βοήθειά του. Στην προκειμένη περίπτωση, το ευχαριστώ έχει ιδιαίτερη σημασία,γιατί η προσφορά αυτή είναι για την παιδεία, για τα μικρά παιδιά, για το μέλλον του τόπου, για το μέλλον όλων μας», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου Μεσσήνης.

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΧΑΡΙΤΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

XARITSHS PETALIDI

Θυμίζουμε, ότι το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018, ο Αλέξης Χαρίτσης, αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης πραγματοποίησε τότε, αυτοψία στο Δημοτικό Σχολείο Πεταλιδίου, το οποίο εδώ και πολλά χρόνια αντιμετωπίζει σοβαρά κτιριακά προβλήματα.

Ο κ. Χαρίτσης, γνωστοποίησε ότι εξασφαλίστηκε κονδύλι 450.000 € από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, που θα διατεθεί μέσω του υπουργείου Εσωτερικών στον Δήμο Μεσσήνης ώστε άμεσα να ξεκινήσουν οι εργασίες αποκατάστασης του Σχολείου.

«Είμαστε στο 2018 και αυτό που αντικρίζουμε σήμερα παραπέμπει σε προηγούμενους αιώνες! Είναι μια κατάσταση που είναι ντροπιαστική! Εγώ θα ξανάρθω εδώ μόνο όταν έχουν γίνει οι εργασίες και είναι το σχολείο σε αξιοπρεπή κατάσταση. Εγώ ντρέπομαι να ξαναεμφανιστώ στο χωριό!», είχε δηλώσει τότε ο κ. Χαρίτσης.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.