Διαγράφηκε από τη Ν.Δ. ο δήμαρχος Άργους

0

ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ

Εκτός κόμματος τέθηκε με απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, ο δήμαρχος Άργους, Δημήτρης Καμπόσος, μετά και τις νέες δηλώσεις του κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της Πειραιώς «οι σημερινές αναφορές του δημάρχου Αργους Δημήτρη Καμπόσου για τον Γιάννη Μπουτάρη είναι χυδαίες και απολύτως καταδικαστέες. Με εντολή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη ετέθη ήδη εκτός κόμματος».

Ο κ. Καμπόσος καταφέρθηκε σήμερα εκ νέου με βίντεο κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Μητσοτάκης, ανέφερε: «Ο κ. Καμπόσος διεγράφη για τα απαράδεκτα και ρατσιστικά σχόλιά του. Επαναλαμβάνω ότι δεν θα ανεχτώ μισαλλόδοξο και διχαστικό λόγο από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας».

kamposos mhtsotakhs

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΣΤΟ FB

O δήμαρχος Αργους Δ. Καμποσος, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της διαγραφής του, σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, σχολιάζοντας την απόφαση του προέδρου της Ν.Δημοκρατίας αναφέρει πως «Είναι κάτι που με λυπεί βέβαια αλλά δεν αισθάνομαι ότι έχω διαπράξει κάποιο έγκλημα για να ντρέπομαι».
Δείτε τι ανέφερε στην ανάρτησή του ο κ. Καμπόσος:

kamposos fb

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Σε σχετική  ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει:

«Χρειάστηκε  να περάσουν σχεδόν 20 μέρες μετά την αρχική χυδαία επίθεση του δημάρχου Άργους και στελέχους της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Καμπόσου, κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, για να βρει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης το θάρρος και να τον διαγράψει από το κόμμα του.

Χρειάστηκε μάλιστα, να μεσολαβήσει άλλη μια χυδαία επίθεση -η σημερινή- του Δ. Καμπόσου κατά του Γ. Μπουτάρη μέχρι ο κ. Μητσοτάκης να αποπέμψει ένα στέλεχος του που δεν είχε κανένα πρόβλημα να χρησιμοποιεί ρατσιστική και αντισημιτική ρητορική.

Το δυστύχημα είναι πως όλα αυτά δεν μας ξαφνιάζουν. Εξοργίζουν, όμως, τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.