Διήμερο εθελοντισμού και αθλητισμού στην Καλαμάτα

0

Διήμερο εθελοντισμού και αθλητισμού, θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 14 και 15 Δεκεμβρίου στην Καλαμάτα. Την εκδήλωση διοργανώνουν η Ironman Greece και η “Φάος” Κοιν.Σ.Επ., υπό την αιγίδα του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Καλαμάτας, στο πλαίσιο της διεθνούς ημέρας εθελοντισμού.

Το Σάββατο 14/12 από τις 18.30 έως τις 9 στον πολυχώρο HOUSE by PHAOS, θα φιλοξενηθούν  Εθελοντές και Αθλητές οι οποίοι θα μιλήσουν για την αξία του εθελοντισμού και τις εμπειρίες που οι ίδιοι κέρδισαν, μέσα από τη συμμετοχή τους σε αθλητικές δράσεις που διεξάγονται στη Μεσσηνία. Ομιλητές, μεταξύ άλλων, θα είναι ο πρεσβευτής εθελοντισμού της Μεσσηνίας Νικόλαος Κισκήρας, ο υπεύθυνος των Ολυμπιακών Αγώνων 2004 Γιάννης Καλυβιώτης, η αθλητικογράφος Γκρέτα Λυμπεροπούλου, ο αθλητής τριάθλου Γιάννης Κουρής και άλλες σημαντικές προσωπικότητες εθελοντών και αθλητών.  

Την Κυριακή 15/12 από τις 9:30 έως τις 11:30 το πρωί, συμμετέχουμε σε ένα συμβολικό καθαρισμό του γηπέδου της Τέντας και εν συνεχεία στον οικογενειακό περίπατο που θα καταλήξει στην Πλατεία Φραγκόλιμνας, όπου το 1896 πραγματοποιήθηκαν οι προκριματικοί αγώνες των Μεσσήνιων αθλητών, για τους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Σε ανακοίνωση των διοργανωτών σημειώνεται ότι «η IRONMAN GREECE 2019, έλαβε διθυραμβικές κριτικές από τους συμμετέχοντες αθλητές και κατατάσσει τη διοργάνωση στις πρώτες θέσεις , με ποσοστό γενικής ικανοποίησης 88%, πάνω από τον μέσο όρο όλων των αγώνων IRONMAN που διεξάγονται παγκοσμίως!

Το ποσοστό αυτό απεικονίζει τον ενθουσιασμό και την ανυπομονησία τους για την επόμενη Ελληνική διοργάνωση της μεγαλύτερης γιορτής IRONKID το Σάββατο 04 Απριλίου και IRONMAN την Κυριακή 05 Απριλίου 2020, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.