Διήμερη περιοδεία Αλέξη Χαρίτση σε περιοχές της Μεσσηνίας

0

Από τη Νέδα και τα ορεινά χωριά του Δήμου Οιχαλίας στην Κορώνη, το Χαροκοπιό, τη Φοινικούντα και την Πύλο βρέθηκε το Σαββατοκύριακο ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ και τέως υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης.

Η περιοδεία ξεκίνησε το Σάββατο από τα χωριά της Ορεινής Μεσσηνίας και κατέληξε στη Νέδα, όπου ο κ. Χαρίτσης μαζί με τον συνυποψήφιό του, Νίκο Πατσαρίνο συνομίλησε αρκετή ώρα με πολίτες και έθεσε το δίλημμα των εθνικών εκλογών στις 7 Ιουλίου σημειώνοντας:

Από την επίσκεψη του τέως υπουργού Εσωτερικών Αλ. Χαρίτση στην Πύλο

«Το 2015 παραλάβαμε μια χρεοκοπημένη οικονομία. Καταφέραμε να βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια και αυτό είναι μια ιστορική επιτυχία. Δεν είναι τυχαίο ότι κανένας άλλος, μόνο η δική μας κυβέρνηση το κατάφερε. Είναι ιστορικές αυτές οι εκλογές γιατί είναι οι πρώτες που γίνονται εκτός μνημονίων. Σε αυτές τις εκλογές αποφασίζουμε για τη ζωή μας, για την πορεία της χώρας τα επόμενα χρόνια. Είναι πολύ κρίσιμο να μην γυρίσουμε σε αυτούς που μας έβαλαν στην κρίση. Καταφέραμε να στελεχώσουμε τα νοσοκομεία, καταφέραμε να στηρίξουμε το 30% του πληθυσμού, που το 2015 ήταν κάτω από το όριο της φτώχειας. Η χώρα σήμερα είναι μια κανονική χώρα. Δεν είναι μια χρεοκοπημένη χώρα, όπως ήταν το 2015. Δημιουργήσαμε νέα εργαλεία για την ανάπτυξη της περιφέρειας της χώρας με προγράμματα όπως το «Φιλόδημος», το οποίο κατανείμει πάνω από 2,5 δις ευρώ σε δήμους για τη δημιουργία ή τον εκσυγχρονισμό σημαντικών υποδομών των τοπικών κοινωνιών.

Θα προχωρήσουμε μπροστά ή θα επιστρέψουμε στα χρόνια της λιτότητας και της ύφεσης; Αυτό είναι το δίλημμα των εκλογών και ο ελληνικός λαός πρέπει να αναλάβει την ευθύνη του. Πρέπει όλοι μαζί να δώσουμε τη μάχη. Χρειάζεται να βάλουμε όλες μας τις δυνάμεις, γιατί αυτό που διακυβεύεται είναι οι ζωές, οι δικές μας και των παιδιών μας».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.