Διάκριση του Γυμνασίου Αριστομένη στην Ρομποτική

0

Oμάδα μαθητών του Γυμνασίου Αριστομένη, αγωνιζόμενη tην περασμένη Κυριακή 17/6, στον πολυχώρο Φουγάρο στο Ναύπλιο, με τα χρώματα του Κέντρου Ρομποτικής και Προγραμματισμού Καλαμάτας, προκρίθηκε για πρώτη φορά σε Πανελλήνιο Τελικό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, στη δεύτερη μόλις συμμετοχή της.

Συγκεκριμένα οι μαθητές της Β’ Γυμνασίου Γιώργος Μυλωνάς, Κισάντο Ντυρμίσι και Κωνσταντίνα Στεφάνου, υπό τις οδηγίες του εκπαιδευτικού Πληροφορικής του Σχολείου Γρηγόρη Τσώνη στα πλαίσια των εξακτινωμένων μαθημάτων Ρομποτικής, που προσφέρει το Κέντρο Ρομποτικής και Προγραμματισμού Καλαμάτας στο Εργαστήριο Πληροφορικής του Σχολείου, κατέλαβαν τη 2η θέση στον Περιφερειακό Προκριματικό που οδηγεί κατευθείαν στον Εθνικό Τελικό της Ολυμπιάδας Εκπαιδευτικής Ρομποτικής W.R.O.™ ο οποίος θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή, 1 Ιουλίου, στην Αθήνα.

aristomenis robotiki 2

Το Γυμνάσιο Αριστομένη «συγχαίρει τους μαθητές και τον εκπαιδευτικό τους, για τον κόπο και την προσπάθειά τους κατά τη διάρκεια όλης της σχολικής χρονιάς και ευχαριστεί θερμά το Κέντρο Ρομποτικής και Προγραμματισμού Μεσσηνίας και συγκεκριμένα το Διευθυντή του 2ου Γυμνασίου Καλαμάτας κ. Απόστολο Ασημακόπουλο, για τη συνεργασία και την υλική υποστήριξη των μαθητών του. Σημειώνει δε ότι τόσο σε αυτόν όσο και στον προηγούμενο διαγωνισμό, τα σχολεία του Αριστομένη, του Πεταλιδίου και της Μεθώνης απέδειξαν περίτρανα ότι η περιφέρεια της μεσσηνιακής εκπαίδευσης είναι εδώ, δυνατή, προσφέροντας ευκαιρίες στους μαθητές της και διακρίσεις στη Μεσσηνία! Τέλος, εύχεται καλή προετοιμασία και καλή επιτυχία στην ομάδα του που θα το εκπροσωπήσει ξανά στον Εθνικό Τελικό της Ολυμπιάδας Εκπαιδευτικής Ρομποτικής W.R.O.™ που θα γίνει σε δέκα περίπου μέρες στην Αθήνα».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.