ΔΗΠΕΘΕΚ: “Οι φασουλήδες με το ρόπαλο” από την Κυριακή

0

Η Παιδική Σκηνή του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Καλαμάτας, όπως έγινε γνωστό σε συνέντευξη Τύπου σήμερα Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020, παρουσιάζει το έργο του Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα «Οι φασουλήδες με το ρόπαλο».

Το υπέροχο αυτό ποιητικό κείμενο, γραμμένο για παιδιά, αλλά και για τους ενήλικες που θέλουν να διατηρούν την παιδική τους αθωότητα, αναφέρεται σε μια ιστορία αγάπης. Η αγάπη της Ροζίτας και του Κοκολίκου θα συναντήσει πολλά εμπόδια, αλλά θα έχει αίσιο τέλος, εφόσον η αγάπη νικάει τα πάντα. Η παράσταση, μέσα από μία πανδαισία χρωμάτων και μουσικής, θα παρουσιαστεί από ηθοποιούς αλλά και από κούκλες. Το παραμύθι του Ισπανού δραματουργού, που περιγράφει τις περιπέτειες της Ροζίτας και του Κοκολίκου, θα συγκινήσει και θα αγαπηθεί από το παιδικό κοινό χάρις στον ρομαντισμό, τις περιπέτειες και την τρυφερότητά του.

Η παράσταση ανεβαίνει σε:
Μετάφραση-Σκηνοθεσία-Σκηνικά-Κοστούμια: Θεόδωρου Εσπίριτου
Μουσική: Νίκου Ξανθούλη
Παίζουν οι ηθοποιοί: Γιώργος Αλεβυζάκης, Κλεάνθης Βαρσαμούλης, Σοφία Κουλέρα, Μαριάμ Ρουχάτζε, Δημήτρης Σταμούλης, Γιώργος Τσαπόγας.

Το έργο, η πρεμιέρα του οποίου θα γίνει την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020, στις 11:30 το πρωί, στην Κεντρική Σκηνή του ΔΗΠΕΘΕΚ, θα παρουσιάζεται τις Κυριακές του Ιανουαρίου (τρεις παραστάσεις), την ίδια ώρα.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Κ.Ε. «Φάρις» του Δήμου Καλαμάτας, Παντελής Δρούγας, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας, Γιάννης Μαργαρίτης, ο σκηνοθέτης του έργου, Θεόδωρος Εσπίριτο εν μέσω των ηθοποιών της παράστασης«Οι φασουλήδες με το ρόπαλο» που αναβάζει το ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας

«Οι φασουλήδες με το ρόπαλο» θα εξακολουθήσουν να παίζονται μέχρι το Πάσχα, σε οργανωμένες παραστάσεις για τα σχολεία της Καλαμάτας και της περιφέρειας, κάθε Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή πρωί, στην Κεντρική Σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας, Δημοσθένους 2, τηλ. 27210 82616.
Τιμές εισιτηρίων: παιδικό 5 €, ενηλίκων 12 €.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.