Δημοσκόπηση για τους υποψηφίους στην Καλαμάτα

0

Τηλεφωνική δημοσκόπηση γίνεται στην Καλαμάτα, σύμφωνα με πληροφορίες από συμπολίτη μας, με ερωτήματα για το Δήμο Καλαμάτας, τις Περιφερειακές εκλογές, αλλά και τις εθνικές.

Όπως μας πληροφόρησε ο συμπολίτης μας, ο οποίος δέχθηκε τηλεφωνική κλήση, του τέθηκαν -από τους εντεταλμένους της εταιρείας που διενεργεί τη δημοσκόπηση- ερωτήματα για συγκεκριμένα ονόματα υποψηφίων δημάρχων, περιφερειαρχών και βουλευτών, από όλους τους πολιτικούς χώρους

Σχετικά με την Καλαμάτα τέθηκαν, όπως τα συγκράτησε ο ερωτώμενος, και τα ονόματα της Μαρίας Οικονομάκου, της Ελένης Αλειφέρη, του Παύλου Μπουζιάνη, του Βασίλη Κοσμόπουλου, του Μανώλη Μάκαρη, του Βασίλη Τζαμουράνη, του Δημήτρη Οικονομάκου, και του Δημήτρη Κουκουτση, ως υποψηφίων δημάρχων.

Σύμφωνα με τον ίδιο συμπολίτη μας, τον Νίκο Πατσαρίνο, επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, ο οποίος επιδεικνύει ενδιαφέρον για τον Δήμο Καλαμάτας, η δημοσκόπηση τον εχει στη λίστα των υποψηφίων βουλευτών, όπως και τη Μαρία Βεργινάδη, δημοτική συμβούλου και Συντονίστρια της Ν.Ε. Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ. Επίσης, στην ίδια λιστα για τις βουλευτικές εκλογές, μεταξύ των ονομάτων που του τέθηκαν ήταν και του Μίλτου Χρυσομάλλη, από το χώρο της Ν.Δ.

Ως προς τις περιφερειακές εκλογές τα γνωστά ονόματα των  Νίκα και Γ. Δέδε, όπως είναι φυσικό άλλωστε, περιλαμβάνονται στη δημοσκόπηση.

Το σημαντικότερο ενδιαφέρον της δημοσκόπησης, η οποία έχει άγνωστο εντολέα, εστιάζεται στο Δήμο Καλαμάτας, καθώς τα πράγματα εκεί είναι ρευστά.

Ένα πιθανό ενδεχόμενο είναι ο εντολέας της τηλεφωνικής δημοσκόπησης να είναι η «Νέα Δημοκρατία», αποσκοπώντας κυρίως στην καταγραφή της επιθυμίας και της καταμέτρησης της πρόθεσης των ψηφοφόρων του Δήμου Καλαμάτας ως προς τον υποψήφιο δήμαρχο, ο οποίος συγκεντρώνει τη μεγαλύτερη αποδοχή, προκειμένου, προφανώς, σταθμίζοντας τα ευρήματα να αποφασίσει για το πρόσωπο που θα κατεβάσει (με, ή χωρίς χρίσμα).

Σύμφωνα πάντα με τον ερωτηθέντα, αν και δεν συγκράτησε επακριβώς το όνομα της εταιρείας που διενεργούσε τη δημοσκόπηση, το πιθανότερο είναι να πρόκειται για την «IPSOS OPINION».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.