Δεν έμειναν ικανοποιημένοι όλοι οι καταστηματάρχες

0

Ανάμεικτα ήταν τα συναισθήματα των επιχειρηματιών εστίασης στην Καλαμάτα με την έπανέναρξη της λειτουργίας των καταστημάτων τους σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα, 3 Μαΐου, έπειτα από έξι μήνες αναστολής της δραστηριότητάς τους -ως προς την εξυπηρέτηση καθήμενων πελατών- για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού.

Ο καιρός ήταν με το παραπάνω ευνοϊκός -με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες- για την έναρξη της δραστηριότητας των καταστημάτων μετά από την 6μηνη καραντίνα και πρόσφορος για θαλάσσιες δραστηριότητες.

Αν και δεν άνοιξαν όλα τα καταστήματα, στην ανατολική παραλία, ξεκινώντας από τα καφέ του λιμανιού της Καλαμάτας, σε κάποια από αυτά, τα τραπεζοκαθίσματα είχαν καταληφθεί, ενώ σε άλλα η κίνηση ήταν υποτονική.

Ανάλογη ήταν η εικόνα και στα καταστήματα που δραστηριοποιούνται στο υπόλοιπο της παραλιακής λεωφόρου. Στα καταστήματα προσφέρουν φαγητό άλλα είχαν αρκετούς πελάτες, ενώ σε κάποια από αυτά η προτίμηση του κόσμου ήταν μικρή.

Αρκετοί από τους συμπολίτες μας επέλεξαν την ακροθαλασσιά. Καταλαμβάνοντας τις ξαπλώστρες επέλεξαν την ηλιοθεραπεία με συνοδεία καφέ και κάποιοι δοκίμασαν και τα νερά της θάλασσας.

Επίσης, δεν ήταν και λίγοι εκείνοι που προτίμησαν με τις ομπρέλες τους και τα καρεκλάκια τους να απολαύσουν το μπάνιο τους, σε ελεύθερους χώρους της παραλίας μας.

Εν τέλει, άλλοι καταστηματάρχες είναι ικανοποιημένοι, και άλλοι δυσαρεστημένοι, την πρώτη ημέρα της επανόδου. Το γεγονός όμως είναι ότι με τα οποία μέτρα για τον κορωνοϊό, η εστίαση επαναλειτουργεί…

μοιραστειτε το:

Comments are closed.