Δεκαεννέα νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Περιφέρεια

0

Δεκαεννέα νέα κρούσματα κορωνοϊού καταγράφηκαν χθες και σήμερα (12 και 13 /10/2020) στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, με τον αριθμό των προσβληθέντων να ανέρχεται πλέον σε 512. Οι 17 στην Π.Ε. Κορινθίας, και από ένας στις Π.Ε. Αργολίδας και Λακωνίας.

Ειδικότερα, εννέα κρούσματα καταγράφηκαν σήμερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, από τα οποία τα 8 κρούσματα στην Π.Ε. Κορινθίας και το ένα στην Π.Ε. Αργολίδας.

Εξάλλου, χθες Δευτέρα (12/10/2020) καταγράφηκαν δέκα νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ειδικότερα, στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας, σημειώνονται ότι “τα εννέα περιστατικά καταγράφονται στην Π.Ε. Κορινθίας, εκ των οποίων πέντε είναι στενές επαφές ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και ένα περιστατικό καταγράφεται στην Π.Ε. Λακωνίας. Τρία εκ των περιστατικών νοσηλεύονται”.

Σημειώνεται εκ νέου ότι στην περιοχή του Δήμου Ευρώτα και στην περιοχή του Δήμου Μονεμβασίας συνεχίζονται οι δράσεις επιτήρησης από τοπικές μονάδες Υγείας του ΕΣΥ και της δομής επιτήρησης της Περιφέρειας Πελοποννήσου, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και τις δημοτικές αρχές.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.