Δήμος Καλαμάτας: Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή

0

H Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαμάτας, θα συνεδριάσει με τηλεδιάσκεψη, την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020, στη 1 μετά το μεσημέρι, υπό την προεδρία του αντιδημάρχου Γεωργίου Φάβα, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των εξής θεμάτων:

  1. Αποδοχή δωρεάς πολυμηχανήματος μάρκας EPSON L 3151 για τις ανάγκες της Α΄ Λέσχης Φιλίας, Αλληλεγγύης & Πολιτισμού του Δήμου Καλαμάτας. (Εισηγητής: Σαράντος Μαρινάκης).
  2. Πρόσληψη ενός ατόμου ειδικότητας οδηγού, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη αναγκών του ΚΔΑΠμεΑ, λόγω πανδημίας. (Εισηγητής: Σαράντος Μαρινάκης).
  3. Πρόσληψη ενός (1) ατόμου ειδικότητας βοηθητικού προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη αναγκών του ΚΔΑΠ Δημοτικού Σχολείου Αρφαρών, λόγω πανδημίας. (Εισηγητής: Σαράντος Μαρινάκης).
  4. Επί του πρακτικού της επιτροπής διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσίας «Παροχή συγκοινωνιακού έργου (2020)». (Εισηγητής: Ιωάννης Μπάκας).
  5. Επί του 1ου πρακτικού της επιτροπής διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια ανθοφύτων». (Εισηγητής: Ιωάννης Μπάκας).
  6. Έγκριση της μελέτης για την «Μίσθωση μηχανημάτων και αυτοκινήτων για συμπληρωματικές επεμβάσεις στη Μαραθόλακα, λόγω κήρυξης του Δήμου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας» και ανάθεση αυτών με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης λόγω κατεπείγουσας ανάγκης. (Εισηγητής: Ιωάννης Μπάκας).
  7. Διαγραφή ποσών από βεβαιωτικούς – χρηματικούς καταλόγους. (Εισηγητής: O Πρόεδρος).
  8. Μετακινήσεις Δημάρχου, Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων. (Εισηγητής: O Πρόεδρος).
μοιραστειτε το:

Comments are closed.