Γραμματέας της Ν.Ε. του Κινήματος Αλλαγής ο Δ. Ανδριανόπουλος

0

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΩΝΗΣ

Η πρώτη συνεδρίαση της νέας (διορισμένης για να υπάρχει αντιπροσώπευση όλων των τάσεων) Νομαρχιακής Επιτροπής Μεσσηνίας του Κινήματος Αλλαγής, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη (15/5/18) το βράδυ στο ξενοδοχείο “Κλεοπάτρα” της Μεσσήνης,

Στη συνεδρίαση παρέστησαν και τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος που προέρχονται από τη Μεσσηνία των Τάσου Αποστολόπουλου -ο οποίος έχει οριστεί υπεύθυνος για τη Ν.Ε. Μεσσηνίας- Τάκη Παπαδόπουλου και Μενέλαου Γερονικολού.

Ο Γραμματέας  Δημήτρης Ανδριανόπουλος (δεξιά) και αναπληρωτή του Αντώνης Τσώνης (αριστερά)

Ο Γραμματέας Δημήτρης Ανδριανόπουλος (δεξιά) και αναπληρωτή του Αντώνης Τσώνης (αριστερά)

Το πρώτο θέμα της συνεδρίαση του Οργάνου ήταν η συγκρότησή του σε σώμα και ο ορισμός αρμοδιοτήτων. Γραμματέας αναδείχθηκε ο Δημήτρης Ανδριανόπουλος, με αναπληρωτή του τον Αντώνη Τσώνη, ενώ όσον αφορά τις αρμοδιότητες υπήρξε μια κατ’ αρχήν συμφωνία, αλλά επειδή από το 13μελές όργανο παρέστησαν τα 10 μέλη, αυτές θα οριστικοποιηθούν στην επόμενη συνεδρίαση.

Το όργανο εξέλεξε ομόφωνα κατά τη συνεδρίασή του Γραμματέα της Ν.Ε τον Δημήτρη Ανδριανόπουλο με αναπληρωτή του τον Αντώνη Τσώνη. Εκπρόσωπος τύπου επικοινωνίας και ΜΜΕ εξελέγη επίσης ομόφωνα ο Γιάννης Λαμπίρης, ενώ έγινε η κατανομή των αρμοδιοτήτων και τέθηκε επί τάπητος ο προσεχής πολιτικός σχεδιασμός.

Σε σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά τη συνεδρίαση αναφέρεται ότι «σήμερα Τρίτη 15 Μαΐου 2015 πραγματοποιήθηκε η συγκρότηση και η πρώτη συνεδρίαση της νέας νομαρχιακής επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής στη Μεσσηνία με την παρουσία των μελών της κεντρικής πολιτικής επιτροπής Τάσου Αποστολόπουλου, Τάκη Παπαδόπουλου και Μενέλαου Γερονικολού. Το όργανο εξέλεξε ομόφωνα κατά τη συνεδρίασή του Γραμματέα της Ν.Ε τον Δημήτρη Ανδριανόπουλο με αναπληρωτή του τον Αντώνη Τσώνη. Εκπρόσωπος τύπου επικοινωνίας και ΜΜΕ εξελέγη επίσης ομόφωνα ο Γιάννης Λαμπίρης, ενώ έγινε η κατανομή των αρμοδιοτήτων και τέθηκε επί τάπητος ο προσεχής πολιτικός σχεδιασμός».

Η νέα Ν.Ε. Μεσσηνίας του Κινήματος Αλλαγής απαρτίζεται από:

  • 5 μέλη από την πλειοψηφία του ΠΑΣΟΚ: Δημήτρη Ανδριανόπουλο, Δημήτρη Γιαννόπουλο, Παναγιώτα Παπαδοπούλου, Γιάννη Λαμπίρη και Παναγιώτη Τσελέκη
  • 2 μέλη από τη μειοψηφία του ΠΑΣΟΚ (Ν. Ανδρουλάκη): Γιάννη Ζουζούνη και Ευγενία Κουτσοσταθοπούλου (δεν παρέστη λόγω ανειλημμένης υποχρέωσής της στην Αθήνα),
  • 2 μέλη από το Ποτάμι: Κωνσταντίνο Καλοφωλιά (ο οποίος δεν παρέστη, καθώς, όπως έχει ανακοινώσει, έχει ζητήσει την αντικατάστασή του) και ακόμα ένα μέλος που θα ανακοινωθεί προσεχώς
  • 2 μέλη από το ΚΙΔΗΣΟ (του κόμματος Παπανδρέου): Αντώνη Τσώνη και Σταύρο Μούκα
  • Ένα μέλος από το Δίκτυο – Ανανέωση (Γ. Καμίνη), τον Στάθη Μακρή
  • Ένα μέλος από τη ΔΗΜΑΡ, τον Κώστα Μέγγο.

KINAL 6 Α

Επίσης η νέα Ν.Ε. ασχολήθηκε με την πρώτη νομαρχιακή συνέλευση, η οποία προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στις 24 Μαΐου 2018, ενώ θα ακολουθήσει η διαδικασία εκλογής τοπικών οργανώσεων σε κάθε “Καποδιστριακό” Δήμο.

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗ Ν.Ε. ΠΡΙΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ

Ο Κωνσταντίνος Καλοφωλιάς, που είχε ανακοινωθεί ως εκπρόσωπος του Ποταμιού στη νέα Νομαρχιακή του Κινήματος Αλλαγής, σε διευκρινιστική ανακοίνωσή του αναφέρει:

“Στη διορισμένη Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής στη Μεσσηνία εκ παραδρομής έχει δηλωθεί το όνομά μου ως εκπροσώπου του Ποταμιού σε αυτή. Για την ορθή ενημέρωση των συμπολιτών μας θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι έχω ήδη απευθυνθεί στο αρμόδιο όργανο του κόμματός μου για να προχωρήσει στην αντικατάστασή μου. Εύχομαι καλή επιτυχία σε κάθε προσπάθεια που θα συμβάλει στην πρόοδο και τον εκσυγχρονισμό του τόπου μας”.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.