“Εκφυλισμός στο Περιφερειακό Συμβούλιο”

0

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΒΑΓΓ. ΓΟΥΡΓΑΡΗ

«Είναι τέτοιος ο εκφυλισμός που όντας 12 στην αίθουσα μετριόντουσαν για 14 (από τους 51) όσοι δηλαδή χρειάζεται για να παρθεί μία σύννομη απόφαση» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο περιφερειακός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Βαγγέλης Γούργαρης εστιάζοντας σε απόφαση της χθεσινής συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου σύμφωνα με την οποία «έδωσαν άλλα 500.000 ευρώ στην Πελοπόννησο Α.Ε. για ευαισθητοποίηση και εκδηλώσεις ζαρζαβατικών», όπως υποστηρίζει.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση του περιφερειακού συμβούλου της Λαϊκής Συσπείρωσης Βαγγέλη Γούργαρη, αναφέρει τα εξής:

anaptyksiaki«Ενέκριναν το νέο χαράτσι στους κτηνοτρόφους, το τέλος βοσκής, που επέβαλε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και αποφάσισαν να διαθέσουν ένα εκατομμύριο ευρώ (τόσο είναι το χαράτσι στην Πελοπόννησο) σε τρωκτικά για μελέτες και έρευνες. Και αυτά την ώρα που κόβουν το ρεύμα στις εγκαταστάσεις άρδευσης για χιλιάδες μικρομεσαίους αγροτικτηνοτρόφους, την ώρα που η τιμή για το γάλα, ειδικά το αιγοπρόβειο, κατρακυλά και οι τιμές των ζωοτροφών και των αγροεφοδίων τραβούν την ανηφόρα.

Οι μικρομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι δεν μπορούν να περιμένουν τίποτα από τέτοια όργανα. Είναι μάλιστα τέτοιος ο εκφυλισμός που όντας δώδεκα (12) στην αίθουσα μετριόντουσαν για δεκατέσσερεις (από τους πενήντα ένα (51)) όσοι δηλαδή χρειάζεται για να παρθεί μία σύννομη απόφαση.

Είναι ανάγκη οι φτωχοί αγρότες και κτηνοτρόφοι συσπειρωμένοι στους αγροτοκτηνοτροφικούς συλλόγους να δυναμώσουν την πάλη τους για μέτρα ανακούφισης και επιβίωσης σήμερα, στην προοπτική συνολικότερων αλλαγών στο επίπεδο της εξουσίας και της οικονομίας, που μπορεί να επιβάλει η συμμαχία των εργαζόμενων και των αυτοαπασχολούμενων στην πόλη και στο χωριό.

Υ.Γ.: Για να μην λένε κάποιοι ότι λέμε ψέματα δίνουμε στην δημοσιότητα τον πίνακα με το τέλος βοσκής για την Αρκαδία και την εισήγηση για την προγραμματική σύμβαση με την Πελοπόννησο Α.Ε.» (φωτο)

μοιραστειτε το:

Comments are closed.