Για 8.944 οικονομικά αδυνάτους τρόφιμα & είδη πρώτης ανάγκης

0

Στους 8.944 ανέρχονται οι ενεργοί ωφελούμενοι του προγράμματος ΤΕΒΑ για τον Απρίλιο, όπως γνωστοποιήθηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, οι οποίοι είναι για τη Μεσσηνία 6.307, την Αργολίδα 1.411, και τη Λακωνία 1.226 και θα λάβουν -τις τρεις πρώτες ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας- δέματα με τρόφιμα, είδη καθαριότητας καθώς επίσης και ποσότητα νωπού κρέατος.

Σημειώνεται ότι η διανομή της σχετικής συνδρομής κατά την περίοδο του Πάσχα προς τους δικαιούχους στις Π.Ε. Αρκαδίας και Κορινθίας -όπου το πρόγραμμα υλοποιείται μέσω των δήμων- αποτέλεσε ένα από τα θέματα συζήτησης σε τηλεφωνική επικοινωνία που ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας είχε σήμερα, Παρασκευή 3 Απριλίου, με τους δημάρχους Τρίπολης Κώστα Τζιούμη και Κορίνθου Βασίλη Νανόπουλο.

Η συζήτηση αφορούσε τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να συνδράμει η Περιφέρεια τους πιο πάνω δήμους στη διανομή της εν λόγω βοήθειας.

Στον πιο κάτω πίνακα μπορείτε να δείτε την κατανομή των ωφελουμένων του προγράμματος για τον Απρίλιο 2020

ΤΕΒΑ: Τελευταία ενημέρωση από την πλατφόρμα δικαιούχων 2/4/2020 – Δικαιούχοι ανά περιφερειακή ενότητα και αριθμός μελών ανά δικαιούχο

μοιραστειτε το:

Comments are closed.