Για το γνήσιο της υπογραφής και στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας

0

To Επιμελητήριο Μεσσηνίας γνωστοποιεί με ανακοίνωσή του ότι όλοι οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα, έως την άρση του lockdown, για επικύρωση του Γνήσιου της Υπογραφής, χωρίς ραντεβού, στην έδρα του (Πλ. 23ης Μαρτίου, Καλαμάτα).

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Με σκοπό την αποσυμφόρηση των Δημοσίων Υπηρεσιών και με γνώμονα τις ανάγκες των Μελών μας αλλά και της κοινωνίας γενικότερα, σας ενημερώνουμε πως μπορείτε να προσέρχεστε καθημερινά, δωρεάν και χωρίς ραντεβού στην έδρα του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας (Πλ. 23ης Μαρτίου, Καλαμάτα) για το Γνήσιο της Υπογραφής.

Λόγω της πρωτόγνωρης υγειονομικής και οικονομικής κρίσης που βιώνουμε, η -μέχρι πρότινος- επί πληρωμή διαδικασία για τα Μέλη του Επιμελητηρίου, θα παρέχεται δωρεάν προς όλους τους πολίτες, έως την άρση του lockdown.

Υπενθυμίζουμε την αυστηρή τήρηση των όλων υγειονομικών μέτρων που ισχύουν για τις Δημόσιες Υπηρεσίες για την είσοδο στην Υπηρεσία του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας.

Τέλος, παροτρύνουμε τους ενδιαφερόμενους να επισκέπτονται τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις gov.gr και gsis.gr/myKEPlive για την εξ αποστάσεως εξυπηρέτησή τους».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.