Καταγγέλλουν τον Δήμαρχο Μεσσήνης για τη ΔΕΥΑΜ

0
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΩΝΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΔΕΥΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

“Την επιμονή του Δημάρχου Μεσσήνης να λειτουργήσει το γραφείο είσπραξης λογαριασμών”, στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης καταγγέλλει το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων στις ΔΕΥΑ Ν. Μεσσηνίας, κατηγορώντας τον ότι “εκβιάζει τους εργαζόμενους και αδιαφορώντας τόσο για την υγεία τους, όσο και για την υγεία των ηλικιωμένων συμπολιτών μας πού θα συνωστίζονται στην ουρά του ταμείου”.

Η ανακοίνωση καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων στις ΔΕΥΑ Ν. Μεσσηνίας, έχει ως εξής:

Καταγγέλλουμε την επιμονή του Δημάρχου Μεσσήνης να λειτουργήσει το γραφείο είσπραξης λογαριασμών, στην χυδαία λογική ” Ποιός θα σας πληρώσει”, εκβιάζοντας τους εργαζόμενους και αδιαφορώντας τόσο για την υγεία τους, όσο και για την υγεία των ηλικιωμένων συμπολιτών μας πού θα συνωστίζονται στην ουρά του ταμείου. Στην προσπάθεια του να επικοινωνήσει τηλεφωνικά ο Πρόεδρος του Σωματείου Παναγιώτης Κουφαλάκος με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Μεσσήνης, κ. Χριστοφιλόπουλο Νικόλαο, ώστε να του εξηγήσει τους λόγους υγείας που απαγορεύουν το άνοιγμα του ταμείου είσπραξης λογαριασμών, όπως και το ότι δεν προβλέπεται μετακίνηση για εξόφληση λογαριασμών, ο κ Χριστοφιλόπουλος του απάντησε: «άσε μας ήσυχους ρε».

Να ζητήσουν χρήματα από το Κράτος. Τόσα χρήματα χαρίζουν στους επενδυτές ιδιοκτήτες κλινικών και στους τραπεζίτες μήπως χάσουν κανέναν τόκο. Η ανταποδοτική πολιτική των υπηρεσιών ύδρευσης αποχέτευσης είναι αδιέξοδη, πολύ περισσότερο σήμερα στην κατάσταση έκτακτης ανάγκης πού ζούμε. Να μην τολμήσει να αφήσει απλήρωτους τους εργαζόμενους.

Και μέσα από το σπίτι έχουμε φωνή. Το Σωματείο είναι εδώ. Δεν υποστέλλουμε τις αγωνιστικές μας διεκδικήσεις, για την προστασία της ζωής και των δικαιωμάτων μας.

30/3/2020

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΩΝΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΔΕΥΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

μοιραστειτε το:

Comments are closed.