«Γιατί τους ενοχλεί το “Ούτε γη ούτε νερό στους φονιάδες των λαών”;»

0

Η Κ.Ο. Βάσης ΑΕΙ Καλαμάτας καταγγέλλει την «εξαφάνιση» του πανό της ΚΝΕ από “αγνώστους”. Το πανό είχε αναρτηθεί στην είσοδο της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών και καλούσε τους φοιτητές να καταδικάσουν την νέα συμφωνία για τις βάσεις.

Οι μόνοι που έχουν συμφέρον από το να εξαφανίσουν το συγκεκριμένο πανό είναι η πρεσβεία των ΗΠΑ και οι «διάφοροι υπερασπιστές της».

Σήμερα πρέπει οι φοιτητές να δυναμώσουν την πάλη τους ενάντια στη νέα συμφωνία που μετατρέπει την Ελλάδα σε ένα μεγάλο Νατοϊκό στρατόπεδο, παραδίδοντας στρατόπεδα – αεροδρόμια – λιμάνια – υποδομές στις υπηρεσίες των φονιάδων, μετατρέποντας τελικά το λαό και την χώρα σε στόχο στην αντιπαράθεση των ιμπεριαλιστών.

Καλούμε τους φοιτητές να δυναμώσουν την πάλη τους ενάντια στην ολοένα και μεγαλύτερη εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους.

Απαιτούμε:

  • Να αποσυρθεί η ελληνοαμερικανική συμφωνία για τις στρατιωτικές βάσεις.
  • Να κλείσει η βάση της Σούδας, να ξηλωθούν οι βάσεις του θανάτου από τη χώρα μας.
  • Καμία συμμετοχή των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων σε ιμπεριαλιστικές αποστολές στο εξωτερικό.
  • Αποδέσμευση από τις λυκοσυμμαχίες του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.

Συμμετέχουμε μαζικά την Πέμπτη 30/1 και ώρα 19:00, στην πλατεία 23ης Μαρτίου στην Καλαμάτα, στο συλλαλητήριο των σωματείων της πόλης μας ενάντια στη συμφωνία για τις βάσεις.

Κ.Ο. ΒΑΣΗΣ ΑΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

μοιραστειτε το:

Comments are closed.