Γεννηματά: “Τα μέλη του ΚΙΝ. ΑΛ. να συστρατευτούν με τον κ. Μπουντρούκα”

0

Συνάντηση με την Πρόεδρο του “Κινήματος Αλλαγής” κ. Φώφη Γεννηματά είχε χθες ( 20/2/19 ) στην Αθήνα ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και επικεφαλής της “Πελοποννησιακής Συμμαχίας” κ. Γιάννης Μπουντρούκας.

Αυτό αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση της παράταξης του κ. Μπουντρούκα, σε ανακοίνωση του οποίου σημειώνεται ότι η κα Γεννηματά «υπογράμμισε για μια ακόμη φορά την αμέριστη στήριξη του ΚΙΝ. ΑΛ. στο πρόσωπο του κ. Γιάννη Μπουντρούκα και τόνισε ότι όλα τα μέλη και οι φίλοι του Κινήματος θα πρέπει να συστρατευτούν στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει η “Πελοποννησιακή Συμμαχία”»

Ειδικότερα, όσον αφορά το περιεχόμενο της συνάντηση, στην ανακοίνωση του κ. Μπουντρούκα, αναφέρονται τα εξής:

«Κατά τη διάρκεια της ωριαίας συνάντησης που πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά τη χθεσινή ομιλία της κ. Γεννηματά για τα εργασιακά θέματα, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου ενημέρωσε την Πρόεδρο του “Κινήματος Αλλαγής” για το προεκλογικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί στην Πελοπόννησο εν΄ όψει των Περιφερειακών εκλογών του Μαΐου και αντάλλαξαν απόψεις για την καλύτερη συγκρότηση του ψηφοδελτίου της “Πελοποννησιακής Συμμαχίας”.

Από την πλευρά της η κ. Φώφη Γεννηματά υπογράμμισε για μια ακόμη φορά την αμέριστη στήριξη του ΚΙΝ. ΑΛ. στο πρόσωπο του κ. Γιάννη Μπουντρούκα και τόνισε ότι όλα τα μέλη και οι φίλοι του Κινήματος θα πρέπει να συστρατευτούν στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει η “Πελοποννησιακή Συμμαχία” για να αλλάξει τα δεδομένα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Κοινή ήταν η διαπίστωση ότι στην Πελοπόννησο υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να γίνει το μεγάλο άλμα και η “Πελοποννησιακή Συμμαχία” να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στις επερχόμενες εκλογές».

Αναφερόμενος στη συνάντηση που είχε με την Πρόεδρο του “Κινήματος Αλλαγής” ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Γιάννης Μπουντρούκας δήλωσε: «με την κ. Φώφη Γεννηματά κάναμε χθες μία ειλικρινή και ουσιαστική συζήτηση για όλα τα θέματα της προεκλογικής μας συνεργασίας. Θέλω να την ευχαριστήσω θερμά για μια ακόμη φορά τόσο για την προσωπική της στάση όσο και για την ένθερμη στήριξη της υποψηφιότητάς μου».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.