Γήπεδα τένις και παραχωρήσεις στέγης από τον Δήμο Καλαμάτας

0

Συμφωνητικό χρησιδανείου, για την παραχώρηση στον Όμιλο Αντισφαίρισης Καλαμάτας της χρήσης τριών γηπέδων τένις δίπλα στην «Τέντα», στο πλαίσιο σχετικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, υπέγραψαν σήμερα Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019, ο Δήμαρχος Παν. Νίκας και ο Πρόεδρος του Ομίλου, Διονύσης Λαμπρόπουλος. Τα γήπεδα παραχωρούνται κατά χρήση χωρίς αντάλλαγμα για περίοδο 23 ετών.

Ένα από τα τρία γήπεδα θα δίδεται προς χρήση στο κοινό της πόλης, που δεν είναι ενταγμένο στο δυναμικό του Ομίλου, επί 5 ώρες την ημέρα. Όλες οι εγκαταστάσεις θα τίθενται στη διάθεση του Δήμου ύστερα από συνεννόηση και για εκδηλώσεις του Δήμου. Οι δαπάνες λειτουργίας, καθαριότητας, συντήρησης και φύλαξης του συγκροτήματος θα βαρύνουν τον Όμιλο Αντισφαίρισης Καλαμάτας.

Στέγη για τον Ορειβατικό Σύλλογο

Ο Δήμαρχος Παν. Νίκας και ο Πρόεδρος του Ορειβατικού Συλλόγου Καλαμάτας Κων. Φύκιρης, με το ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Μαν. Αλοίμονος (αριστερά)

Εξάλλου, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παν. Νίκας και ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Καλαμάτας Κωνσταντίνος Φύκιρης, μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου υπέγραψαν σύμβαση χρησιδανείου, σήμερα Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019, για τη στέγαση του Συλλόγου.

Ο Δήμος Καλαμάτας παραχωρεί, χωρίς αντάλλαγμα και για περίοδο 10 ετών, τη χρήση του υπ’ αριθμ. 30 προκατασκευασμένου οικίσκου στο Ανατολικό Εμπορικό Κέντρο, προκειμένου ο Ορειβατικός να στεγάσει το γραφείο του, ενώ επιτρέπει τη συστέγαση στο χώρο της γενικής διαχείρισης του οικισμού ΔΕΑΚ.

Παραχώρηση στέγης και στον Όμιλο Αγωνιστικού Μπριτζ

Ο Δήμαρχος Π. Νίκας με τον Πρόεδρο του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Καλαμάτας, Δημ. Κατσίποδα και τον αντιπρόεδρο Παντ. Φασουλή (πίσω), καθώς και τον Γιώργο Αλεξανδρόπουλο, στέλεχος του ομίλου (αριστερά)

Τέλος, σε υλοποίηση απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Π. Νίκας και ο Πρόεδρος του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Καλαμάτας Δημήτριος Κατσίποδας υπέγραψαν σήμερα, Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019, σύμβαση χρησιδανείου για τη στέγαση του Ομίλου.

Ο Δήμος Καλαμάτας παραχωρεί, χωρίς αντάλλαγμα, στον Όμιλο Αγωνιστικού Μπριτζ τη χρήση του δημοτικού ακινήτου στη συμβολή των οδών Σανταρόζα και Παπανικολή (πρώην Δημοτικό Ιατρείο και Δημοτικό – Κοινωνικό Φαρμακείο) για τη στέγαση των δραστηριοτήτων του. Η διάρκεια της σύμβασης είναι 10 έτη.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.