Βράβευση αριστούχων στο Δήμο Μεσσήνης

0

Η βράβευση των αριστούχων που πρώτευσαν στις πανελλαδικές εξετάσεις, από τα σχολεία του Δήμου Μεσσήνης, πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή (8 Μαρτίου 2019), από τον Δήμαρχο Γιώργο Τσώνη. Ο Δήμαρχος Μεσσήνης βράβευσε στο Δημαρχείο τις μαθήτριες Αντωνία Γεωργιοπούλου, Σταυρούλα Καλέκα και Στασινή-Βασιλική Πετρουλάκη.

Σε καθεμία από τις τρεις μαθήτριες χορηγήθηκε το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ, σε συνέχεια σχετικής ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης, που αφορά στη βράβευση των πρώτων αριστούχων μαθητών των τριών κατευθύνσεων (Θεωρητική, Θετική, Τεχνολογική).

Ο κ. Τσώνης συνεχάρη τις μαθήτριες και ευχήθηκε καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία. Στη συνέχεια σημείωσε πως αν και είναι τυχαίο ότι η απονομή των βραβείων γίνεται την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και αυτή τη χρονιά πρώτευσαν μόνο κορίτσια, η σημερινή ημέρα συμβολίζει τις απεριόριστες δυνατότητές τους. Τέλος, ευχήθηκε να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα και τα επιτεύγματα των γυναικών όλου του κόσμου να φωτίζουν την πορεία τους.

Το βραβείο παρέλαβε αυτοπροσώπως η Σταυρούλα Καλέκα, ενώ εκ μέρους των δύο άλλων αριστούχων που απουσίαζαν τα παρέλαβαν συγγενείς τους.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.