Βιβλία από τις “Αρχιτεκτονικές Διαδρομές” στο Χωματερό

0

Σε συνέχεια της φιλοξενίας του Πολιτιστικού Συλλόγου του Χωματερού στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς, αντιπροσωπεία των “Αρχιτεκτονικών Διαδρομών Μεσσήνης” παρέδωσε τη Κυριακή βιβλία για τον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης που δημιουργείται στον Πολυχώρο Πολιτισμού που έχει μετατρέψει ο σύλλογος το Δημοτικό Σχολείο.

Μια κοινή πορεία προβλέπεται και από τις δύο μεριές σε ζητήματα πολιτισμού και ανθρωπιστικών δράσεων. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χωματερού έχει μακρά ιστορία σε πολιτιστικές δράσεις και εμπειρία στην δημιουργία πετυχημένων εκδηλώσεων. Η εξελικτική διαδρομή και των δύο θέτει αναμφίβολα τις βάσεις για κοινή συνεργασία και των δήμων Μεσσήνης και Πύλου Νέστορος. Οι ομάδα των “Αρχιτεκτονικών Διαδρομών Μεσσήνης” και με τη βοήθεια της φιλολόγου και συγγραφέα Παναγιώτας Κατσίβα έχει εντοπίσει την κοινή διαδρομή και ιστορία μνημείων και των δύο δήμων.

Τα μέλη που εκπροσώπησαν τις “Αρχιτεκτονικές Διαδρομές Μεσσήνης” ήταν η Νίκη Γιαννακοπούλου και Γιάννης Λάσκαρης, ενώ στο Χωματερό  τους υποδέχτηκε ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου “Άγιοι Θεόδωροι”, Διονύσης Κοσμάς.

Χ.Τ.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.