Βελτίωση και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων

0

Εργασίες λειτουργικής βελτίωσης και συντήρησης αθλητικών εγκαταστάσεων είναι σε εξέλιξη στο Δήμο Καλαμάτας στο πλαίσιο υλοποίησης της μελέτης της Δ.Τ.Υ. με τίτλο «Πλαστικοποίηση γηπέδων μπάσκετ και βόλεϊ».

Με τις καιρικές συνθήκες να το επιτρέπουν, την περίοδο αυτή εξελίσσονται εργασίες στα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ στο σχολικό συγκρότημα Γυμνασίου – Λυκείου Αρφαρών (γήπεδα μπάσκετ – βόλεϊ) και στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας (γήπεδο μπάσκετ).

Θα ακολουθήσουν εργασίες στο Πάρκο του Αλμυρού (γήπεδο μπάσκετ), στο Γυμνάσιο Παραλίας Καλαμάτας (γήπεδο βόλεϊ), στον περιβάλλοντα χώρο της Τέντας (δύο γήπεδα μπάσκετ) και στο σχολικό συγκρότημα Θουρίας (γήπεδο μπάσκετ).

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ ΚΑΙ ΒΡΟΜΟΒΡΥΣΗ

Εξάλλου παρεμβάσεις στις Κοινότητες Ασπροχώματος και Βρομόβρυσης πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλες σύμφωνα με τον προγραμματισμό που υπάρχει και σε συνεννόηση με τους Προέδρους των Κοινοτήτων.

Στο Ασπρόχωμα, παρουσία του Προέδρου της Κοινότητας Βασίλη Σακκά, πραγματοποιήθηκαν διαμορφώσεις χώρων και τσιμεντοστρώσεις, στο πλαίσιο συντήρησης της αγροτικής οδοποιίας.

Στη Βρομόβρυση, εξελίσσονται παρεμβάσεις συντηρήσεων και αισθητικού χαρακτήρα, σε διάφορα σημεία, σε εισόδους οικισμών και εντός αυτών, σύμφωνα με τις ανάγκες που έχουν καταγραφεί από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Κωνσταντίνο Αλιφέρη. 

μοιραστειτε το:

Comments are closed.