Αύξηση 20% στα έσοδα από τα πάρκινγκ!

0

ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΜΗΝΑ ΤΟΥ 2017

Σημαντική κίνηση καταγράφηκε τον Φεβρουάριο του 2018 στο κεντρικό και στο βόρειο πάρκινγκ της Καλαμάτας, τη λειτουργία των οποίων έχει αναλάβει ανάδοχος από την 1η του μήνα -μετά από διαγωνισμό- όπως ανακοινώθηκε από το Δήμο Καλαμάτας. Η αύξηση των εσόδων μάλιστα, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του προηγούμενου χρόνου, αυξήθηκαν κατά 20%!

Όπως ανακοινώθηκε από τον Δήμο Καλαμάτας, «στο κεντρικό πάρκινγκ στάθμευσαν 34.348 οχήματα, στο βόρειο 9.849 και συνολικά 44.197 οχήματα. Χαρακτηριστικό, μάλιστα, είναι πως στο κεντρικό πάρκινγκ τα οχήματα σταθμεύουν για λίγο σχετικά χρόνο, γεγονός που σημαίνει γρήγορη εναλλαγή, καθώς οι οδηγοί τους βρίσκουν χώρο για το όχημά τους, κάνουν τις δουλειές τους και αποχωρούν, με αποτέλεσμα να δίδεται σε πολλούς η δυνατότητα να εξυπηρετηθούν στο κέντρο της πόλης.  Η αύξηση εσόδων σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2017 ανέρχεται σε 20%.

Σημειώνεται πως η εξυπηρέτηση των χρηστών των πάρκινγκ διενεργείται με απλό και ταχύ τρόπο, ενώ δε γίνονται παράπονα από τους συναλλασσομένους για το επίπεδο εξυπηρέτησής τους. Εκτιμάται, μάλιστα, πως η πληρωμή του αναδόχου θα γίνεται σε μεγάλο βαθμό από την αύξηση των εσόδων».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.