“Αφήστε τις πολιτικές του ‘τσάμπα μάγκα’ κ. Περιφερειάρχη”

0
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Π. ΤΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ “ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ”

«Αφήστε κ. Περιφερειάρχη τις πολιτικές του “τσάμπα μάγκα” και προχωρήστε γρήγορα στην επίλυση του πολύ σοβαρού προβλήματος που αντιμετωπίζουν κάτοικοι και επαγγελματίες της περιοχής, με κίνδυνο να χαθούν περιουσίες αλλά και ανθρώπινες ζωές», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους η παράταξη της “Νέας Πελοποννήσου” και ο επικεφαλής της Πέτρος Τατούλης, τους οποίους ο κ. Νίκας παρουσίασε ως υποκινητές στο θέμα της Μικρής Μαντίνειας.

Ειδικότερα η ανακοίνωση του Πέτρου Τατούλη και της παράταξής του “Νέα Πελοπόννησος” έχει ως εξής:

«Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας σε χθεσινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στην Καλαμάτα, όχι μόνο δεν ζήτησε συγγνώμη από τους επιχειρηματίες και τους κατοίκους της περιοχής της Μικρής Μαντίνειας σχετικά με τις απειλές που εξαπέλυσε εναντίον τους κατά τη διάρκεια του προηγούμενου Περιφερειακού Συμβουλίου, αλλά προσπάθησε με τη γνώριμη σε αυτόν πολιτική της “προπαγάνδας” και της “συκοφαντίας” να εμπλέξει τη “Νέα Πελοπόννησο” και τον Πέτρο Τατούλη, παρουσιάζοντας τον ως υποκινητή(!) στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα, εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ο πληρεξούσιος δικηγόρος των κατοίκων κ. Χρήστος Χρυσός, είναι σύζυγος υποψήφιας Περιφερειακής Συμβούλου της “Νέας Πελοποννήσου” και ως “μαέστρος” και “εραστής” των ύβρεων και της λάσπης, προσπάθησε να μετατρέψει το ζήτημα σε πολιτικό θέμα.   

Αφήστε κ. Περιφερειάρχη τις πολιτικές του “τσάμπα μάγκα” και προχωρήστε γρήγορα στην επίλυση του πολύ σοβαρού προβλήματος που αντιμετωπίζουν κάτοικοι και επαγγελματίες της περιοχής, με κίνδυνο να χαθούν περιουσίες αλλά και ανθρώπινες ζωές.
Σταματήστε επιτέλους το χαβαλέ… και σοβαρευτείτε!    

23.2.2021

ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ
ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.