Αυτοψία στον δρόμο Τζάνε – Καλαμάκι για τις αρχαιότητες

0
Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Μ. ΒΟΡΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΣΤΙΣ 5/1/2020

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκης Βορίδης θα βρεθεί την Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021 στην Τρίπολη προκειμένου να έχει συνάντηση με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα για θέματα της αρμοδιότητάς του που απασχολούν την Περιφέρεια.

Αυτό γνωστοποίησε, ο περιφερειάρχης Π. Νίκας κατά την διαδικτυακή συνέντευξη προς τα μέσα ενημέρωσης της Περιφέρειας σήμερα (Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου) το απόγευμα, από την Τρίπολη, με αφορμή τις διαδοχικές συναντήσεις που είχε νωρίτερα στην Αθήνα, τόσο με τον Μ. Βορίδη, όσο και τους υπουργούς Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή και Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη.

Επιπλέον, ο Π. Νίκας έκανε γνωστό ότι το Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021, ο ίδιος και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού Γιώργος Διδασκάλου, συνοδευόμενοι από κλιμάκιο του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου (ΚΑΣ), θα κάνουν αυτοψία στο επίμαχο τμήμα του δρόμου Τζάνε – Καλαμάκι, προκειμένου να εξευρεθεί λύση σε σχέση με τις αρχαιότητες στην περιοχή και την διέλευση του εν λόγω οδικού άξονα.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.