Αστυνομικό έργο αναλαμβάνει ο Δήμος Καλαμάτας

0

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΤΩΝ τ. ΔΗΜΩΝ ΑΡΦΑΡΩΝ, ΘΟΥΡΙΑΣ, ΑΡΙΟΣ

“Αστυνομικό” έργο αποφασίστηκε να αναλάβει ο Δήμος Καλαμάτας στη Δημοτική Ενότητα Αρφαρών,αλλά και σε άλλες περιοχές (τ.Δήμου Άριος και Θουρίας) κατά τη χθεσινή (Δευτέρα 6/3/18) συνάντηση που είχε στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Π. Νίκα, με αιρετούς και εκπροσώπους Πολιτιστικών Συλλόγων των Αρφαρών, οι οποίοι με επιστολή τους προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νικόλαο Τόσκα, έθεσαν το θέμα της παραβατικότητας στην περιοχή από «συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα», ζητώντας τη λύση του προβλήματος (εδώ η επιστολή)..

Κατά τη συνάντηση αποφασίσθηκε κάθε Πρόεδρος ή Εκπρόσωπος Τοπικής Κοινότητας να ενημερώσει εγγράφως το Δήμαρχο για όλα τα περιστατικά κλοπών, ανεξάρτητα εάν έχουν δηλωθεί στην Αστυνομία (πολλά δεν έχουν δηλωθεί). Επίσης, όχημα του Δήμου με δημοτικούς αστυνομικούς θα επισκέπτεται τα χωριά και ιδιαίτερα τα πεδινά των Δημοτικών Ενοτήτων Αρφαρών, Θουρίας και Άριος. Ακόμα αποφασίστηκε να υπάρξει επίσκεψη στον Αναπληρωτή Υπουργό Ν. Τόσκα.

Ο Δήμαρχος είπε στους αιρετούς του Δήμου και των Πολιτιστικών Συλλόγων από τη ΔΕ Αρφαρών ότι θεωρεί πως ο Διευθυντής Αστυνομίας Μεσσηνίας Π. Πούπουζας είναι ένας από τους καλύτερους Αστυνομικούς Διευθυντές, κάνει το ανθρωπίνως δυνατόν, αλλά η Αστυνομία πάσχει από τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό και μέσα.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.