“Ας περιμένουν οι γυναίκες” στη… θάλασσα

0

Μετά την επιτυχία που σημείωσε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, θα προβληθεί και στην Καλαμάτα η ταινία του Σταύρου Τσιώλη “Ας περιμένουν οι γυναίκες”, με ταυτόχρονη συναυλία – αφιέρωμα σε αυτήν.

Πρόκειται για μία μοναδική μουσικοκινηματογραφική εμπειρία με ζωντανή μουσική από το συγκρότημα Babis Batmanidis Co(m)pany (αλλιώς BBC).

Την Παρασκευή 20 Ιουλίου, στις 9:30 το βράδυ, θα προβληθεί στη θάλασσα, στο “Elite Hotel City Resort” (Ανατολική Παραλία Καλαμάτας), η ταινία “Ας περιμένουν οι γυναίκες”, σε σκηνοθεσία Σταύρου Τσιώλη. Παίζουν: Γιάννης Ζουγανέλης, Σάκης Μπουλάς, Αργύρης Μπακιρτζής. Live μουσική: Babis Batmanidis Co(m)pany. Είσοδος ελεύθερη

Η ταινία είναι μια κωμωδία δρόμου του 1998 σε σκηνοθεσία Σταύρου Τσιώλη, διάρκειας 87 λεπτών με πρωταγωνιστές τους Γιάννη Ζουγανέλη, Αργύρη Μπακιρτζή, Σάκης Μπουλά, Έμιλυ Παπαχρήστου, Αγγελική Ηλιάδη. Είναι η ιστορία τριών μπατζανάκηδων που πηγαίνουν προς τη Θάσο για να συναντήσουν τις γυναίκες τους που παραθερίζουν εκεί, αλλά με πρόσχημα αληθινά και φανταστικά ερωτικά ειδύλλια, καθυστερούν το ταξίδι τους και «κολλάνε» στη Βόλβη. Ένα πολυτελές θέρετρο σε κατάσταση υπολειτουργίας, γίνεται το ιδανικό σκηνικό παρηκμασμένης Ελλάδας, μπροστά στο οποίο αναμετριόνται με ξεκαρδιστικά γλαφυρό, αλλά και σκωπτικό τρόπο.

Το συγκρότημα Babis Batmanidis Co(m)pany θα παίξει ζωντανά και ταυτόχρονα με την ταινία, όλα τα τραγούδια του soundtrack από τον Βασίλη Καρρά μέχρι την Αγγελική Ηλιάδη.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.