Αρνητικοί σε τέστ για κορωνοϊό οι 60 συλληφθέντες αλλοδαποί

0

Σε τεστ covid-19 υποβλήθηκαν σήμερα οι 60 αλλοδαποί, που συνελήφθησαν τις πρωινές ώρες του Σαββάτου, στην παραλία “Τσαπί” του Δήμου Πύλου-Νέστορος (ανάμεσα Φοινικούντα-Κορώνη). Τα αποτελέσματα της εξέτασης ήταν αρνητικά και οι συλληφθέντες θα αποχωρήσουν από τη Μεθώνη, αύριο πρωί, Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020, με τη συνοδεία της Αστυνομίας για τα περαιτέρω.

Ο υγειονομικός έλεγχος πραγματοποιήθηκε μετά από συνεργασία του Δήμου με το Λιμεναρχείο Πύλου και από κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ, που έφτασε στη Μεθώνη, όπου φιλοξενούνται προσωρινά οι αλλοδαποί.

Σε εξέταση, εκτός από τους συλληφθέντες, υποβλήθηκαν το προσωπικό το Λιμεναρχείου Πύλου που είχε εμπλοκή στην σύλληψη και τη φύλαξη, καθώς και ο Δήμαρχος Παναγιώτης Καρβέλας, αλλά και όσοι συνεργάτες του απασχολήθηκαν στο εν λόγω συμβάν. Τα αποτελέσματα ήταν όλα αρνητικά.

Ο Δήμαρχος σε δήλωσή του ευχαρίστησε το προσωπικό του Λιμεναρχείου Πύλου και της Δ/νσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, τον ΕΟΔΥ, την Εισαγγελία Πρωτοδικών Καλαμάτας, καθώς και το προσωπικό του Δήμου για την αγαστή συνεργασία.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.