“Αρνείται να αποδεχτεί την εργοδοτική αυθαιρεσία”

0
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΔΕΥΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Η Δημοτική αρχή Καλαμάτας κάνει ότι δεν καταλαβαίνει και συνεχίζει να μας προκαλεί, κλιμακώνοντας την τρομοκρατία και τις διώξεις.

Με προκλητική προθυμία τόσο  ο Γενικός Διευθυντής όσο και η Διευθύντρια Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών, υλοποιούν τις αυταρχικές εντολές της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου, καθώς και του Προέδρου της ΔΕΥΑΚ και καλούν την Πρόεδρο του Σωματείου μας, να συμμορφωθεί προς τας υποδείξεις, με απειλή πειθαρχικής ποινής προφασιζόμενοι ανύπαρκτη αναδιοργάνωση υπηρεσιών.

Όμως η Πρόεδρος του Σωματείου μας, έχοντας την ομόφωνη κάλυψη του ΔΣ του Σωματείου και τη στήριξη του συνόλου των εργαζομένων, αρνείται να αποδεχτεί την εργοδοτική αυθαιρεσία, με την απόσπαση της από την θέση της υπεύθυνης του γραφείου προμηθειών του οικονομικού τμήματος, με μία ξερή και ατεκμηρίωτη επιστολή.

Τόσο ο Οργανισμός, όσο και ο κανονισμός, προβλέπουν διαδικασίες ανασύνταξης του προσωπικού, με σκοπό την βελτίωση των υπηρεσιών που επικαλούνται.

Να σταματήσουν λοιπόν να μας κουνάνε το δάκτυλο και να προσπαθούν να κρύψουν τις επιδιώξεις τους. Το Σωματείο έχει εμπειρία και το έχει αποδείξει.

Εργασιακές σχέσεις λάστιχο και αποσπάσεις με το έτσι θέλω και όπως γουστάρω δεν περνούν. Το έχουμε αποδείξει και στο παρελθόν στην πράξη.

Καλαμάτα 8-04-2021

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΣΤΙΣ ΔΕΥΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

μοιραστειτε το:

Comments are closed.