Από καθαρή τύχη αποφεύχθηκαν δυσάρεστα συμβάντα

0

Λίγο έλειψε να υπάρξουν δυσάρεστα συμβάντα, όταν σήμερα (14/8/19)
λίγο πριν τις 3 μετά το μεσημέρι, στην Βασιλέως Γεωργίου, αμέσως μετά την διασταύρωση του συγκεκριμένου δρόμου με την Ηρώων και πριν το ειδικό σχολείο, έσπασε ξαφνικά ένα μεγάλο πεύκο και έκλεισε τον συγκεκριμένο δρόμο με τη νησίδα ενδιάμεσα και προς τις δυο κατευθύνσεις.

Όπως προαναφέραμε, από καθαρή τύχη δεν σημειώθηκαν δυσάρεστα συμβάντα, κάποιος τραυματισμός, ή και ακόμα χειρότερες καταστάσεις, ούτε καν η παραμικρή υλική ζημιά σε αυτοκίνητα, καθώς ούτε πεζός, ούτε αυτοκίνητο διερχόταν εκείνη την ώρα από το συγκεκριμένο σημείο, αλλά ούτε έπεσε το σπασμένο δέντρο σε κανένα σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Το σπασμένο δέντρο, μετά τον τεμαχισμό του απομακρύνθηκε μετά από επέμβαση της πυροσβεστικής και λίγο αργότερα, νωρίς το απόγευμα αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία, η οποία είχε διακοπεί.

Για το συμβάν μας ενημέρωσε ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Αντωνόπουλος, με φωτογραφία που μας απέστειλε, ενώ στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, δημοσιοποίησε τις φωτογραφίες που αναρτούμε, αλλά και το video που ακολουθεί:

μοιραστειτε το:

Comments are closed.