Από βουλευτής της Χ.Α. Πρόεδρος στο Σύνδεσμο Ύδρευσης

0

Εκείνο που όλοι γνώριζαν ότι θα γίνει, έγινε, με πρωτεργάτη τον δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο και με την (απαραίτητη) συνδρομή των  δημάρχων Μεσσήνης Γ. Αθανασόπουλου και Δυτικής Μάνης Δημήτρη Γιαννημάρα: Κατά τη συγκρότηση σε σώμα, σήμερα, Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019, του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ύδρευσης των Δήμων Καλαμάτας, Μεσσήνης και Δυτικής Μάνης εξελέγη Πρόεδρος του Συνδέσμου ο πρώην βουλευτή της «Χρυσής Αυγής» Δημήτρης Κουκούτσης, δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΠΟΛΗ ΕΝΩΜΕΝΗ»

Ο Δημήτρης Κουκούτσης εκλέχθηκε στη συγκεκριμένη έμμισθη θέση, με 8 ψήφους, έναντι 4 ψήφων του Δημήτρη Φαββατά, ενώ υπήρξαν και δύο λευκά.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Κουκούτσης προτάθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας ως αντιπρόσωπος για το Σύνδεσμο Ύδρευσης και εκλέχθηκε με ψήφους των μελών της παράταξής του Θαν. Βασιλόπουλου, ενώ κατά τη σημερινή διαδικασία, για να εκλεγεί, πέραν των ψήφων των αντιπροσώπων της παράταξης του δημάρχου Καλαμάτας, ο κ. Κουκούτσης έλαβε και τις ψήφους των αντιπροσώπων των παρατάξεων των δημάρχων Μεσσήνης Γ. Αθανασόπουλου και Δυτικής Μάνης Δημ. Γιαννημάρα.

Αντιπρόεδρος αναδείχθηκε ο Χρήστος Λυμπερέας από τη Δυτική Μάνη με 13 ψήφους.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.